SZTÁRDZSÚSZ

Ez gyors volt, máris randizik a válófélben lévő magyar sztáranyuka

Nem búslakodik válása miatt a magyar luxusfeleség, aki hamar belevetette magát az éjszakai életbe. Már randizik is!
  • Szerző: Ripost

Vasvári Vivien éppen egy hónapja jelentette be, hogy 1 évvel az esküvőjük után elválik férjétől és kisfia édesapjától, Fecsótól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Úgy tűnik, a magyar luxusfeleség hamar túltette magát a szakításon. Ahogyan az Instagram-oldalán is láthatjuk, bulizni jár, és mint kiderült, már randizni is elment. Ráadásul több félreérthető fotót is posztolt a napokban: rózsacsokrok, romantikus, gyertyafényes vacsora, és ehhez hasonló képeket mutatott meg követőinek, amelyekről most elárulta az igazságot.

„Nem zárkóztam a négy fal közé, nem is vonultam apácazárdába. Egy hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik egy ágyba, most már randizom. Nem szeretnék egyelőre többet mondani, de van valaki, akivel mostanában találkozgatunk, tőle kaptam a virágot is” – mondta sejtelmesen Vivi a Blikknek.

A 28 éves modell hamarosan beadja a válási papírokat, s bár próbál mindenben együttműködni fia, Edward édesapjával, új életet kezdett, amibe már egy friss szerelem is belefér.

„Vágyom a szerelemre, sőt, szeretnék majd újra férjhez menni, de az biztos, hogy most szigorúbb szűrőn kell átmennie a jelentkezőnek” – mondta nevetve Vivien.

A luxusfeleség sűrű időszak előtt áll, hamarosan ki kell költöznie az albérletéből, aminek Fecsó nemrég a tudta nélkül mondta fel a bérleti szerződését. Ám Vivien nem megy messzire! Ugyanabban a lakóparkban vett ki egy ingatlant.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?