SZTÁRDZSÚSZ

Most elárulta a titkát: így dobta le a plusz kilókat Vastag Tomi

Vastag Tomi a fogyása után még jobban belead mindent, hogy elérje azt a külsőt, amire mindig is vágyott. Vajon ez elég, hogy elnyerje a szebbik testvér címet?
  • Szerző: Ripost

Vastag Tomi úgy érzi, hogy sok év elteltével és még több odafigyelés után lassan sikerülhet utolérnie a bátyját. Mindig is kényes kérdés volt a rajongók között, hogy melyik testvér a jobbik pasi, de ebben „versenyben” Tomi nagyon bekeményített az utóbbi időszakban. Az után, hogy tavasszal 17 kilogrammot fogyott, most még az edzésbe is belevetette magát egy magánedző segítségével. A Metropolnak még azt is elárulta, hogyan rázza magát formába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás KM
Ripost

„Egy tudományos formula segítségével, éhezés nélkül értem el a célom. Mivel a konditermek zárva voltak, így a zsírégetésben a kaktuszkivonat, a méreganyagok kipucolásában egy különleges vákuumrost segített. Végre nem kell magamon cipelnem egy hatalmas bőröndnyi súlyfelesleget. A futás és a saját testsúlyos edzés jó dolog. A legjobban ezek növelik az állóképességet, és a színpadon is tudom hasznosítani a plusz energiát„ – mesélte az énekes, akinek egyébként nincs konkrét végcélja, de szeretne egy egészséges és izmos testfelépítést, amivel nyáron simán kimehet a strandra.

Tomi példaképe

„Sosem érdekeltek annyira a külsőségek, így nem voltam féltékeny a bátyámra” – árulta el a fiatalabb testvér. „Szeretnék még jobban kinézni, ami hiúságnak tűnhet, de az az igazság, hogy jól esik hallani a környezetem pozitív visszajelzéseit. Csaba, a bátyám mindig is példakép volt nekem az élet sok területén, köztük az edzésben is, és ugyan résen kell lennem ha az ő mintáját akarom követni, de úgy érzem most már nem behozhatatlan a hátrányom.„

Vastag Csabi mindig máshogy készül

Vastag Csaba mindig is komolyan vette az edzést, ami miatt sok magyar nő ideáljává vált.

„Mindig nagyon funkcionálisan fogom fel az edzést, tehát ha valami azt igényli, hogy többet járjak konditerembe, akkor azt csinálom. Például a TV2-n volt egy nagyon jó műsor, a Csak show és más semmi, amelyre nagyon sokat edzettem. Erőnléti edzéseket is, hogy bírjam ezt a dolgot. A koncertek miatt pedig inkább futni szoktam. Mindig éppen, amire szükség van” – mondta korábban egy a Tényeknek adott interjújában Csaba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?