SZTÁRDZSÚSZ

Vastag Csaba már készül az apaszerepre

A sármos énekes a fél nyarat legjobb barátja, Mészáros Árpád Zsolt gyerekeivel tölti. Így készíti fel magát az apaságra, közben pedig attól tart, hogy kifut az időből és nem láthatja majd felnőni saját gyerekeit.
  • Szerző: Doris

Sokan súgtak össze Vastag Csaba háta mögött a Balaton partján, amikor két kisgyerekkel az oldalán sétált végig a strandon, majd keveredett velük heves iszapbirkózásba. Többen is kétgyermekes apukának nézték az X-Faktor első szériájának győztesét, aki azonban egyelőre csak készül élete legfontosabb szerepére.

Egyik legjobb barátja, Mészáros Árpád Zsolt gyerekeire viszont egy tapasztalt apa féltő gondoskodásával vigyáz a reklámfilmek világát is meghódító énekes. Csaba ugyanis a keresztapja a musical színész nyolcéves lányának, Rózsának, és négyéves kisfiának, Mersének, és a jelek szerint nagyon komolyan veszi szerepét. Nem csoda, hogy a két kicsi a rajongásig szereti az RTL Klub tehetségkutatójában feltűnt sztárénekest.

"Rózsa még csecsemő volt, de én már meséltem neki. Ott voltam akkor is, amikor járni tanult. Ha elengedtem a kezét aggódva figyeltem kis totyogó lépteit." - emlékezett vissza érzelmesen Csaba a Best magazinnak.

Most, hogy apjuk a sűrűn szerepel Szegeden, Rózsa és a kis Merse gyakran az éjszakát is Csabánál töltik. Ilyenkor a kanapén összebújva megnéznek egy mesefilmet, és az énekes még az álmukat is őrzi.

"Ha rosszat álmodnak, hajnalban a kis takarójukat maguk után húzva átjönnek hozzám."

- idézte fel Csaba az egyik pillanatot, ami bizonyítja, hogy igazán remek apa válna belőle.

Az elfoglalt apuka, Mészáros Árpád Zsolt is nyugodt, ha barátja vigyáz gyerekeire, ám már ő is várja, hogy Csaba végre rászánja magát a családalapításra. Egy biztos, a jelenleg szingli énekesnél jobb apát a jelek szerint keresve se találhatnánk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?