SZTÁRDZSÚSZ

Várkonyi Andinak öntötte ki a lelkét Majka

Majka szinte fel sem tudja idézni, mikor töltött utoljára otthon ennyi időt. Nehezen viseli, ha korlátozzák a szabadságát, de betartja az előírásokat.
  • Szerző: BDF

Várkonyi Andi ezúttal annak járt utána, hogyan zajlik a karantén Majkáéknál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Magánemberként a család szempontjából nem rossz. Én tíz éve nem vagyok itthon” – mondta a bezártságról a rapper, aki most már több, mint egy hónapja csak keveset mozdul ki. Nagy szerencse, hogy kertes házban laknak, arról nem is beszélve, hogy a zárt lakóparkban tudnak kutyát sétáltatni vagy biciklizni is a gyerekekkel. A házban pedig főznek, társasjátékoznak, és mindent bepótolnak, amire korábban kevés idő jutott. Ám a karantén árnyoldalai persze őt sem kerülik el.

Fotó: Sulyok László

„Érdekes helyzet, meg kell szokni, mert egyébként nekem az egyetlenegy dolog az életben, amitől rettegek, az az, hogy korlátozzák a szabadságomat, meg azt, hogy bárhova is tudjak menni, akkor és azt csináljak, amit én akarok, jelen esetben ez meg ugye fennáll” - magyarázta Majka a Life TV-n futó Akarsz beszélni róla? Várkonyi Andival című műsorban, aki önfejlesztéssel és edzéssel üti el az időt.

Nekiállt gitározni, online oktatásra fizetett elő és rendszeresen edz is. Mostanában nem épp egészséges ételeket főz, és hízékony alkat, ezért muszáj odafigyelnie a mozgásra, máskülönben nem érzi jól magát.

„Nagyon vallom azt, hogy a gym az rendet tesz a testben és rendet tesz a fejben is, a 21. században elengedhetetlen, hogy valaki mozogjon, mert előbb-utóbb, ha nem szervi, akkor valami olyan mentális baja lesz, amiből nehezen jön ki, ha kijön egyáltalán” – elmélkedett a rapper, aki hozzátette, hogy alapvetően nem eljárós, bulizós típus, a baráti társasága viszont eddig átjárt hozzá kártyázni hetente, kéthetente, ez pedig hiányzik neki. Emellett egy elmaradó utazás is bántja.

„Igazából a legjobban az fáj, hogy május negyedikén mentem volna Las Vegasba két hétre” – árulta el a kétgyerekes apuka.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?