SZTÁRDZSÚSZ

Szakításáról beszélt Bochkor Gábor: Ezt jelentette neki Várkonyi Andrea

Bochkor Gábor elmondta, hogy számára a családja volt a bázis, ami a szakítást követően megszűnt. Egyedül kell erősnek lennie.
  • Szerző: ripost

Bochkor Gábor három évvel kislánya édesanyjával, Várkonyi Andreával való szakítása után még mindig keresi az igazit. A rádiós ritkán beszél az érzelmeiről, ám most a hot! magazinnal kivételt tett. Bevallotta, hogy amióta elváltak az útjai Andreától, azóta közös kislányuk jelenti számára a biztos pontot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amikor még együtt éltünk, a családom volt számomra a bázis, és tudtam, hogy bármi is történik, ők ott lesznek velem. Ez azonban megszűnt, egyedül kell erősnek lennem, főleg azért, mert itt van nekem Nóri akiért felelősséggel tartozom, és vigyáznom kell rá. Ha mélyen vagyok, akkor sem szabad összeomlanom, hiszen apukaként gondoskodnom kell róla” – kezdte Bochkor, aki jelenleg a szinglik életét éli, de nem tagadja, hogy vágyik a szerelemre.

Bochkor Gábor számára a családja volt a bázis, ami a szakítást követően megszűnt

Bochkor Gábor számára a családja volt a bázis, ami a szakítást követően megszűnt
Fotó: Ripost

„Szerelemre vágyom és egy komoly kapcsolatra. Hülye lennék remeteéletet élni! A párkeresés azonban nem egyszerű így ötven év felett: teljesen más a vadászterület, mint harmincévesen. Van egy gyerekem, már a negyvenes nők keltenek bennem rezonanciát. Óvatos vagyok, hiszen engem is értek már csalódások. Boldogan vállalnék egy új kapcsolatot, ismerkedem jelenleg is, de még nem találkoztam az igazival” – magyarázta az 57 éves rádiós, aki szerint a kor elhanyagolható, hiszen, ahogyan mondta: a habitusa, az attitűdje és a karizmája pont olyan, mint a húszas éveiben volt.

„Bár ötvenhét évesen már jóval bölcsebb és tapasztaltabb vagyok, de legbelül harmincévesnek érzem magam„ – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?