SZTÁRDZSÚSZ

Varga Viktor és Dér Heni is visszatért exéhez

Két magyar sztárpár is úgy gondolta, az új év a legjobb kapcsolatuk újrakezdéséhez.
  • Szerző: Ripost

Először Varga Viktor énekes osztotta meg az örömhírt, hogy végre győzött a szív az agy felett, és újra egy párt alkotnak Cinthya Dictatorral, akivel már többször megjárták a legmélyebb poklot és a legmélyebb szerelmet, amióta először összejöttek. Ezután Dér Heni tette közhírré, hogy újra egy párt alkotnak volt vőlegényével, Vincze Gáborral.

Nagy fogadalmak, nagy újrakezdések, így indul a magyar sztárvilág neki a 2017-es évnek. A hazai hírességek közül két tavaly szakító pár is újraértékelte a dolgokat és rájött, mégis jobb együtt.

Varga Viktor és Cinthya Dictator kapcsolata mindig is viharos volt, szerelmük bár nagyon erős volt, felőrölte őket, hogy mind a ketten domináns személyiségek . De szerelmük sosem múlt el, amit bizonyít, hogy ez már a második újrakezdésük. Korábban Viktor azt nyilatkozta, hogy más családi mintát láttak otthon, ez is problémát jelentett kapcsolatukban.

„Teljesen elvesztem a kapcsolatunkban. Egyrészt azért, mert sok mindenben erősebb volt nálam, másrészt azért, mert mindketten más családmodellben nevelkedtünk. Amíg Cinthy azt látta, hogy a szülei minden idejüket együtt töltik, addig édesanyám óriási teret adott édesapámnak, és ezzel együtt én is intravénásan kaptam a szabadságot".

De a szív újra győzedelmeskedett, ezt írta ki Viktor a Facebook-oldalán szilveszter hajnalán.

„Vége az ádáz küzdelemnek az agy és a szív között... A csoda tovább él, bár eddig is csak altattuk. Ezzel az információval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni nektek és magunknak!”

Lapunk megkérdezte Varga Viktort az újrakezdésről.

„Fél évet voltunk külön, én addig próbáltam a szívemnek parancsolni, de nem ment. Nehezítette a dolgot, hogy a lemez, amit most készítek, a kapcsolatunkról szól, így mindig előjött egy-egy nagyon boldog emlék, volt, hogy dalírás közben elsírtam magam” – kezdte a fülig szerelmes énekes. – "Aztán egymás után kétszer is véletlenül összetalálkoztunk, nem tudtunk érzelmeinknek ellenállni, és mindkét estben pár órát összebújva beszélgettünk… De akkor még nem lett folytatás. Aztán karácsonykor felhívtam, hogy töltsük együtt az ünnepeket. S végül ez a sok kicsi dolog visszavezetett minket egymáshoz, és nagyon boldogok vagyunk. Úgy érzem, most már mind a ketten jobban tudjuk majd értékelni egymást és a kapcsolatunkat.”

Pár órával később Dér Heni is azzal az örömhírrel lepte meg rajongóit, hogy újra egy párt alkot volt vőlegényével, az exfocista Vincze Gáborral. Õk is már az esküvőt tervezték, amikor tavaly bejelentették, szakítottak. Az énekesnő akkor nagyon összetört.

„A legfőbb oka a szakításnak az volt, hogy rájöttünk: egyszerűen nem illünk össze. Nagyon szerettük egymást, de képtelenek voltunk együtt élni. Én nem fogok megváltozni, és ő sem, így el kellett gondolkodnunk azon, hogy van-e így értelme folytatni a kapcsolatunkat. A végén már egy poháron is képesek voltunk összeveszni, mert mindketten nagyon makacs, konok emberek vagyunk. Óriási szerelem volt a miénk, de ez sem volt elég a tartós boldogsághoz.”

Heni ennek ellenére jóban maradt exével, sokat beszéltek telefonon, ez oda vezetett, hogy randizni is kezdtek, és tegnap Heni már boldogan osztotta meg közösségi oldalán, hogy kapcsolatban van volt vőlegényével. Reméljük ezúttal örökre szól a szerelmük.

És ezeket olvastad már?