SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat: Till Attila érdekes tévéműsort kapott

Nem lesz teljesen új a produkció, Tilla Liptai Claudiát váltja, ráadásul nem idegen tőle ez a mûfaj sem.
  • Szerző: BDF

Nemrég hozta világra kisfiát, Marcell Ádámot Liptai Claudia. Így minden bizonnyal jó ideig nem áll a kamerák elé. A népszerű Bumm! című műsor azonban folytatódik, hiszen mégsem maradhat házigazda nélkül. Aggodalomra azonban semmi ok, a csatorna máris megtalálta Claudia utódját, aki nem más, mint Till Attila.

A műsor megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tér vissza a TV2 képernyőjére. A csapatoknak ezúttal is nyolc darab bombát kell hatástalanítaniuk, de a kvízshow szabályai megváltoztak.

A második évadban is négyfős csapatok igyekeznek a bombákat hatástalanítani, hogy minél nagyobb összeggel térhessenek haza. A csapatkapitány és a hozzá csatlakozó egy-egy játékos akkor gyűjthet csapatának pénzt, ha a rossz válaszokhoz tartozó drótokat elvágják. A megnyerhető összeg egyre nő, ahogy a bombákhoz tartozó válaszlehetőségek is.

A hetedik hatástalanított bomba után a játékosok megállhatnak, és hazavihetik az addig megnyert pénzösszeg negyedét. Mégis megéri kockáztatni, mert a nyolcadik bomba hatástalanítása után az addig gyűjtött összeg négyszeresével térhetnek haza.

Ráadásul az utolsó kérdésnél a csapat összes tagja együtt játszik. Rossz válasz esetén ezúttal is felrobban a bomba, a játékosokat pedig meglepetés érheti, mert ebben az évadban a bomba töltete nem csak színes por lehet.

A segítség is változik, ezúttal a csapatok a hetedik kérdésig egyszer kérhetik, hogy Tilla könnyítse meg a dolgukat, és vágja el az egyik rossz válaszhoz tartozó drótot.

„Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvízelemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere,

mégis izgalmas a felrobbanó bombáktól, amit magam is kipróbáltam, hogy tudjam, mit is kapnak arcukba a versenyzők

– mesélte Tilla, aki hozzátette, bravúros versenyzésre számít.

„Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül.

Pörgős, izgalmas játékra számítok.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?