SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan döntést hozott Vilmos herceg - II. Erzsébet őrjöng!

Katalin és Vilmos újabb lépést tesz afelé, hogy kikerüljenek a királyi család kötöttségeiből.
  • Szerző: The_M

II. Erzsébet egyre inkább kezdi elveszíteni a befolyását Vilmos herceg és Katalin hercegné fölött. Azt még meg tudta szabni, hogy mikor legyen a cambridge-i hercegné első nyilvános megjelenése a szülés után, és Charlotte hercegnő keresztelőjének időpontját is átrakatta. Viszont minden más téren önállósította magát a hercegi pár.

Elhagyják Angliát

Katalin és Vilmos úgy döntöttek, hogy a nyáron átteszik a székhelyüket Amerikába. Az ingatlanosuk már keresni is kezdte a megfelelő otthont a júliusi költözéshez, és valószínűleg a Long Island-i Hamptons lesz a befutó. Azon a környéken ugyanis garantált a biztonságuk és nyugalmuk György herceggel és Saroltával, hiszen, ha Paul McCartney és Steven Spielberg el tudnak tűnni ott a világ elől, akkor ők is.

A költözéssel természetesen a legkevésbé sincs kibékülve II. Erzsébet, akinek már az sem tetszett, hogy Katalinék vidéken élnek London helyett. Szerinte a királyi családnak együtt a helye Angliában, mert ott kell a népet szolgálniuk. De valószínűleg inkább attól fél, hogy Vilmosék nélkül gyengül az uralkodó ház hatalma, hiszen a família négy legnépszerűbb tagja nem áll majd a rendelkezésére a hivatalos eseményeken.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?