SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan döntést hozott az elvonóra induló sztáranyuka, ez végleges

Az énekesnő még hozott egy végleges döntést a terápia kezdete előtt. Reméljük, nem bánja meg!
  • Szerző: Ripost

Mel B nehéz időszakon van túl, ezért a hétvégén bejelentette, hogy beköltözik egy, az Egyesült Királyságban található klinikára, hogy kezelje alkohol-és-szexfüggőségét. Előtte azonban még megmutatta új tetoválását - írja a DailyMail.

Az énekesnő jövő hónapban kezdi meg a terápiát, mert az is kiderült, hogy a válás miatt poszttraumás stressz szindrómát (PTSD) diagnosztizáltak nála. Mel B könyvet is ír a szenvedéseiből Brutally Honest (Elképesztően őszinte) címmel, amiben kendőzetlenül beszámol arról, hogy alkohollal próbálta tompítani a fájdalmait.

Az egykori Spice Girl a hétvégén feltöltött egy videót Instagramra arról, hogy lányával a medencénél töltötte a napot. A videón jól lehetett látni, hogy Mel B előtt az asztalon egy PTSD-vel foglalkozó önsegítő kötet volt.

 

I have no words

Mel B (@officialmelb) által megosztott bejegyzés,

A sztár egyébként nemrégiben készíttetett közös tetoválást Gary Madatyával, akiről az énekesnő azt állítja, hogy csak a legjobb barátja. A sztár fodrásza azonban rengeteg időt tölt Mel B-vel, és a közös tetoválás is igen csak árulkodó. A „Szeress vagy hagyj békén” felirat pedig mindössze néhány órával azelőtt készült el, hogy Mel B nyilvánosságra hozta a rehabilitációval kapcsolatos terveit.

 

És ezeket olvastad már?