SZTÁRDZSÚSZ

Van, ahol segítenének Fekete Dávidon

Az énekes feje fölött egyre gyűlnek a viharfelhők, hiszen nemcsak családját veszítette el, de tönkrement vállalkozása miatt hatalmas tartozása is van.
  • Szerző: Bors

Fekete Dávid még a Me­gasztár 4. szériájának idején ismerkedett meg a Hit Gyülekezete alapítójával, Németh Sándorral, aki lelki segítséget nyújtott neki ahhoz, hogy képes legyen feldolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget, ami azzal járt, hogy Dávid második helyen végzett a tehetségkutatóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fekete Dávidtól még nem mindenki fordult el

Fekete Dávidtól még nem mindenki fordult el (Fotó: TV2)

Az énekes és Németh Sándor kapcsolata 2013-ban megszakadt, ám a vezető lelkész ennek ellenére szívén viseli Dávid sorsát, ezért az énekes körül kialakult családi és anyagi természetű botrányok kapcsán felvette a kapcsolatot a Hit Gyülekezetének győri szervezetével.

„Dávid nem kért lelki segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, és a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják majd, hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott”

– kezd­te a Borsnak Németh Sándor, aki azt is elárulta, hogy Dávid anyagi gondjaiban nem segíthetnek, de abban igen, hogy visszataláljon családjához.

További részletek a Bors napilap szombati lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?