SZTÁRDZSÚSZ

Valóra válik az álma a TV2 tehetségének

A mûsor döntősei közé került erdélyi magyar fiú hamarosan újra látható lesz a színpadon.

A 13 éves Luppinger Attilát  tavasszal ismerte meg az ország a TV2 Kismenők című műsorában. A  szerény, de rendkívül tehetséges 13 éves gitárost mindenki azonnal megszerette. A műsor döntősei közé került erdélyi magyar fiú hamarosan újra látható lesz a hazai közönség előtt, ugyanis felkérték, hogy az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciójaként számon tartott "100 gitár egy színpadon - Palladio Orchestra" koncert művészeivel együtt csapjon a húrok közé december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

"Mindig az volt az álmom, hogy ennyi ember előtt léphessek fel.

Hihetetlen, hogy ez már 13 éves koromra megvalósul, nagyon hálás vagyok a felkérésért, óriási megtiszteltetés. Mindenem a gitár, de még sosem láttam ennyi gitárost egy színpadon, ezért is biztos vagyok benne, hogy hatalmas élmény lesz a fellépés" - mondta Luppinger Attila.

Érdekesség, hogy a Kismenők gitáros-tehetsége többnyire internetes videókapcsolattal vesz majd részt a 100 gitáros próbáin, ugyanis Sepsiszentgyörgyön jár iskolába, és a naptárát fellépések is sűrítik, ami lehetetlenné tenné, hogy adott esetben hetente többször részt vegyen a budapesti próbákon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?