SZTÁRDZSÚSZ

Válaszolt a kemény kritikákra A Dal énekesnője

Péterffy Lili szombati előadását keményen leszólta az egyik zsûritag, akinek értékelésére végre reagált az énekesnő.
  • Szerző: MMB.

Az X-Faktor felfedezettje sokáig az Éjjel-Nappal Budapest színészgárdáját erősítette, ám a kisebb kitérő után végül visszatért az énekléshez. Láthatóan jó döntést hozott, hiszen A Dal versenyében egészen a középdöntőig jutott zenekarával.

Ám Pierrot kemény kritikája és gyenge pontszámai után sejteni lehetett, hogy a döntőben már nem állhat színpadra az Egy Másik Zenekar. Péterffy Lili mégsem esett kétségbe, szerinte ugyanis sok mindenben nem volt igaza a szigorú zsűritagnak - írta meg az origo.

Sok mindenben nem értettem egyet Pierrot-val. Ez egy bonyolult érzelmi összetételű dal, ezért egy kicsit sajnálom, hogy ezeket a mélységet, ezeket a borzasztóan erős érzéseket nem értette meg. Neki ez nem jött át a dalszövegből

- jelentette ki a fiatal énekesnő, aki meglepő módon abban egyetért az ítésszel, hogy nem kimondottan  nemzetközi versenyre való a daluk.

"Nem Eurovíziós dal a miénk, nem igazán a médiába való zenekar vagyunk, hiszen egy más stílust képviselünk. Ennek ellenére ez egy óriási dolog és lehetőség volt nekünk. Itt a dal a lényeg, itt a zene a lényeg, nem az, hogy most ki kicsoda" - fejtette ki őszinte véleményét Lili, aki szerint nagyon jó dalok jutottak be a döntőbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?