SZTÁRDZSÚSZ

„Mindig ott van a levegőben közöttük a gyerekkérdés” – súgta meg Vajna Timi ismerőse

Vajna Timi már másfél éve él boldog, ám kissé viharos párkapcsolatban üzletember kedvesével, azonban még mindig nem szánta el magát a családalapításra.
  • Szerző: ripost

Akármennyire is boldog a kedvese, Zoltán mellett, valahogy nem akarja elszánni magát a családalapításra Vajna Timi.

Andy Vajna özvegye már másfél éve alkot egy párt a sármos üzletemberrel, és bár a kapcsolatuk a barátaik szerint viharos, mindig visszatalálnak egymáshoz.

A férfi ráadásul örömmel alapítana családot az örökösnővel, ám Tímea a jelek szerint erre nem áll még készen.

Barátai alig várják, hogy Vajna Timi megállapodjon

Barátai alig várják, hogy Vajna Timi megállapodjon
Fotó: Tv2

„Mindig ott van a levegőben közöttük a gyerekkérdés, de Timi bizonytalan, ami egyáltalán nem tesz jót az amúgy is viharos kapcsolatuknak. Andyvel is terveztek családot alapítani, de sajnos kifutottak az időből. Zoli lehet számára az új remény a boldogságra, aki nagyon türelmes és higgadtan kezeli ezeket a kríziseket, nem is tehetne mást, hiszen fülig szerelmes” – árulta el a Blikknek egy a párt jól ismerő informátor.

Tímea abban biztos lehet, hogy Zoltán nem a pénzéért van együtt vele. A férfi egy jómódú, debreceni család sarja, akinek semmiféle anyagi gondja nincs. Kacifántos szerelmi életük már annál nagyobb fejfájást okoz számára – írja a lap.

Látva, hogy milyen jó párost alkotnak, a barátok attól félnek, elszalasztják a lehetőséget a boldogságra, Timi pedig kifuthat az időből, hiszen idén már 39 éves lesz” – fogalmazott a barát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?