SZTÁRDZSÚSZ

Ungár Anikó képtelen feldolgozni édesanyja halálát

Két hónapja annak, hogy a mûvésznő 104 éves édesanyja nincsen közöttünk. Ungár Anikó éppen külföldön volt, mikor édesanyja elment, és a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem tudott elbúcsúzni.
  • Szerző: MF

Két hónappal ezelőtt hunyt el Ungár Anikó imádott édesanyja, a 104 éves Lili néni. A művésznőt a legjobban az bántja, hogy mamája utolsó pillanataiban nem lehetett mellette, mert éppen külföldön volt. Fia, a Jóban Rosszban sztárja, Baronits Gábor viszont utolsó percig a nagyija mellett volt.

A fiam, Gábor mesélte el, mi és hogyan történt, mivel én külföldön voltam. Anyu egyik nap rosszul lett, nem érezte a lábát, így kórházba is vitték. Azonnal megműtötték, de nem segített rajta. Gábor mindvégig vele volt, az ő karjaiban aludt el az édesanyám

- mesélte megtörten a hot! magazinnak az eddig mindig vidám Anikó, akinek teljesen eltűnt az arcáról a mosoly Lili néni halála óta.

Ungár Anikó azt mondta, hogy a fia nagyon erős volt, végig tartotta magát. Gábor és Lili néni kapcsolata nagyon különleges volt.

Nem is tudom, mit élhetett át, amikor ölelte őt, és az utolsó percekben beszélt hozzá. Meghasad a szívem, ha erre gondolok.

A művésznő az elmúlt hetekben nagyon tartotta magát, de volt, amikor eltört a mécses, és nem bírta leplezni fájdalmát.

Rengeteget sírtam, aztán egy idő után rájöttem: ez nem hozza vissza őt. Legszívesebben egész nap a régi képeinket, emlékeinket nézném, de nem szabad összetörnöm, nekem még feladatom van itt! Ez az élet természetes velejárója. Hálás vagyok, hogy anyu szellemileg mindvégig friss maradt. Hiába telt már el több mint két hónap, ma is fájó az űr, amit maga után hagyott; nélküle üres minden, de erősnek kell maradnom.

És ezeket olvastad már?