SZTÁRDZSÚSZ

Undorító, aljas bosszút állt szexuális zaklatója a magyar színésznőn

Egyre több zaklatásra derül fény a múltból. Sajnos Lovasi András feleségének, Földes Eszternek is van miről kipakolnia.
  • Szerző: BDF

Sárosdi Lilla vallomása és a Hollywoodban zajló gigantikus szexuális zaklatási botrány után egyre több hazai színésznő érzi úgy, hogy meg kell szólalnia. Földes Eszter egy rövid, de annál hatásosabb Facebook-posztban tudatta: kért már tőle rendező szexuális szolgáltatást szerepért cserébe.

Eszter ezt minden esetben visszautasította, a Borsnak pedig azt is elmondta, a határozott nem után már nemcsak a szégyenérzettel, hanem az illető férfi bosszújával is meg kellett küzdenie.

"Szereposztó dívány létezik. Konkrétumot nem szeretnék elmesélni, a lényeg nem is az, hogy velem mi történt, hanem az összefogás. Egy nő ilyen helyzetben borzasztó rosszul érzi magát, az a kiszolgáltatottság semmihez sem fogható. Az em­ber nem tud mit mondani, teljesen lebénul. Szerencsém volt,

én keményen kiálltam magamért, a nem kimondásával viszont viseltem ennek következményeit, például egy bosszúhadjáratot

– nyilatkozta a színésznő, aki szerint a zaklató, hatalmukkal visszaélő emberek hiúsága nem bírja a visszautasítást.

"Általában szakmailag is elismert, intelligens emberek ők, ezért is különösen meglepő, hogy miért gondolják azt, ez normális. Nyilván a nagy számok törvénye alapján volt, hogy bejött nekik, ezért újra és újra megpróbálják. Szerintem a hatalom okoz torzulást az ember személyiségében, és ezek az emberek elhiszik, hogy ezt tényleg megtehetik" – magyarázta a színésznő, hozzátéve: senki se várja, hogy konkrét nevek is elhangozzanak az ügyben.

"A legtöbben nem tudjuk bizonyítani, hiszen nem nagy nyilvánosság előtt történnek ezek az ajánlatok, próbálkozások. Abban az esetben viszont, ha nincs bizonyíték, rágalmazásnak számít egy ilyen kijelentés, amivel még a végén az kerül jogilag rossz helyzetbe, aki valójában az áldozat."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?