SZTÁRDZSÚSZ

Újra rátalált a szerelem Baronits Gáborra?

Már korábban felröppentek a pletykák arról, hogy Baronits Gábor és Oczella Eszter között több lehet, mint barátság, miután mind a ketten Görögörszágban ugyanazt a homokjárót bérelték ki. Most a Borsnak elárulták, hogy mi is van köztük igazából.
  • Szerző: Ripost

Baronits Gábor és a 2016-os Miss World Hungary győztese, Oczella Eszter a napokban pont ugyanabban az időben nyaraltak Görögországban, egészen pontosan Santorinin. A fiatalok egy csapatban versenyeztek a TV2 új, saját gyártású műsorában, a Totemben, ami alatt a jelek szerint közelebb kerültek egymáshoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Baronits Gábor nem beszél nyíltan a szerelmi életéről Fotó: Tv2

„Mind a hét emberrel nagyon szoros lett a kapcsolatunk a táboron belül a ránk váró kihívások teljesítése közben. Gáborral felvettük a kapcsolatot a forgatás után, a táboron és a műsoron kívül. Ismerkedünk, de ennél többet most még nem szeretnék mondani” – nyilatkozta lapunknak egy sejtelmes mosoly kíséretében Eszter.

Gábor nem szerette volna elárulni lapunknak, hogy pontosan mi is van közte és a szépségkirálynő között, de ez nem is csoda, hiszen nem szokott sok mindent elárulni a magánéletéről. Annyit lehet tudni, hogy a fiatal színész szívét tavaly egy fogorvos rabolta el, de sem azelőtt, sem azóta nem nyilatkozott a szerelmi életéről. Viszont senki sem lepődne meg, ha az derülne ki, hogy a két fiatal valóban egymásra talált a forgatásnak köszönhetően.

Oczella Eszter testvérével is versenyzett Fotó: Tv2

Egyébként Eszter testvére, Kriszta is részt vett a Totem forgatásán, sőt a lányok egy csapatba kerültek. De ez a modell szerint kicsit sem volt probléma, hiszen nem szoktak egymással versengeni.

„Nincs versengés közöttünk, nagyon régóta együtt mozgunk, de ő is és én is más-más területen versenyzünk. Igazából mindig csak támogattuk egymást” – árulta el Eszter lapunknak.

A Totem szereplőiről bővebben a Bors 16–17. oldalán olvashatnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?