SZTÁRDZSÚSZ

Újra rettegésben él Lajcsi családja

Nyugodtan, békében töltötték Lajcsiék az ünnepeket, kezdtek begyógyulni a fájdalmas sebek, amiket a zenész előzetes letartóztatása és megvádolása okozott.
  • Szerző: Ripost

Most újra felszakadtak a hegek, ismerőseik szerint az egész család zaklatott, hogy még mindig nem nyugodhatnak meg. Főleg Galambos Lajos felesége, Boglárka borult ki, ugyanis megint vádlott lett. S retteg attól, hogy még ha őt fel is mentik, legrosszabb esetben férje akár 12 év börtönt is kaphat. Az ügyészség a zenészre börtönben végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől eltiltást, 500 000 Ft összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzást indítványozott.

A bíróság közleménye szerint Lajcsi összesen 30 millió forintban tulajdonított el áramot, 4,7 millió forintban földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet. Lajcsi, mintha megérezte volna a rossz hír érkezését, Dél-Amerikába utazott üzleti ügyben, ott tudta meg, mivel vádolják.

„Ügyfelem Dél-Amerikában van, de fontos, hogy nem az igazságszolgáltatás elől menekült el. Ártatlannak vallja magát, és örül, hogy végre egy független és pártatlan intézmény vizsgálja ki az ügyét” – mondta Lajcsi ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián.

„Nem félek, hiszek a magyar igazságszolgáltatásban, és hiszek abban, hogy ügyvédemmel be tudjuk bizonyítani az igazamat. Több szabálytalanságot is felfedeztünk a nyomozás közben, és benyújtjuk az össze bizonyítékot az ártatlanságom bebizonyítására” – mondta decemberben a zenész a %%-nak.

És ezeket olvastad már?