SZTÁRDZSÚSZ

Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét

43 fokos lázzal vitték kórházba, újraélesztették és egy hétig kómában volt a Sztárban Sztár leszek! versenyzője.
  • Szerző:

Nem rég óta ismerheti a közönség, de látszólag mindig vidám, jó kedélyű fiú.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Talán épp ezért, senki nem gondolta volna, hogy az élet komoly akadályok elé állította a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét. Néhány évvel ezelőtt majdnem életét vesztette egy fertőzés miatt Farkas Lajos.

„Belsőkönyvelőként dolgoztam egy cégnél, ahol egy nap annyira belefeledkeztem a munkába, hogy elfelejtettem enni. Már korábban is ingadozott a cukrom, de nem volt megállapított cukorbetegségem. Hazamentem és éreztem, hogy nem vagyok jól, pár napra rá pedig, tályogok jelentek meg a lábaimon. Annyira fájt, hogy már nem tudtam lábra állni, ekkor a családom bevitt a kórházba” – kezdte a drámai visszaemlékezést Lajos, aki rémisztő részletekkel folytatta.

”Felvágták a tályogot, majd haza mehettem, de egy gézdarab miatt, ami vélhetően nem volt steril, elfertőződött a sebem. Kiderült, hogy húsevő baktérium támadta meg a szervezetemet. Erre már csak a kórházban derült fény, ugyanis 43 fokos lázzal azonnal a sürgősségire vitt az egyik rokonom. Még aznap este megműtöttek, de komplikációk merültek fel, újra kellett éleszteni. Ezután egy hétig voltam kómában, semmit nem észleletem a külvilágból, de szerencsére felébrednem. Azóta úgy érzem, hogy május 26-a a második születésnapom” – tudtuk meg a sokkoló tényeket Lajostól, aki a beavatkozás után még jó ideig nem élhetett teljes életet.

Ha még több részletet szeretnél megtudni a versenyző múltjáról, keresd a hétfői lapszámát!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?