SZTÁRDZSÚSZ

Újra átverték Kapócs Zsókát, börtönbe küldené a csalót

A lakberendezőként dolgozó sztáranyuka hiába várta a péntek kora estére ígért, milliós összeget.
  • Szerző: Doris

Bosszút esküdött Kapócs Zsóka, aki hiába rutinos lakberendező, egy vállalkozónak nemrég 7 millió forinttal sikerült őt átvernie.

Ahogy arról a %RIPOST% már beszámolt, a színésznő egy lakást akart felújítani, de a kivitelező azon kívül, hogy zsebre tette az előleget és kókler módjára szétverte az ingatlant, szinte semmit sem csinált.

Zsóka már ekkor megosztotta a férfi arcképét a Facebookon, és kitálalt a történtekről. Majd kapott egy ígéretet! Az összeget péntek este 6 óráig kellett volna visszakapnia, utalás útján, a kókler vállalkozó külföldön élő szüleitől, ám ez nem történt meg. A színésznő ezért ismét a Facebookon üzent a férfinek.

"Nem kaptam meg a pénzem pénteken 6 óráig Gábor szüleitől. Indul a csapó 2 ahogy ígértem. Ha arra pályáznak, hogy egyszer belefáradok, hamar rájönnek, hogy addig csinálom, ameddig mindenki meg nem ismeri az utcán és már senki nem dolgoztat vele. Utána pedig remélhetőleg becsücsül a böribe. Én elsüllyednék szégyenemben ha ilyen hazug, csaló fiam lenne. Na meg csóri gyerekei is mit tanulnak tőle? Amit látnak, lopni" - háborgott Zsóka a közösségi oldalon, ahol a férfi arcképét is közzétette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?