SZTÁRDZSÚSZ

Újabb részletek: még nincs túl az életveszélyen a TV2 sztárjának kisbabája

Drámai pillanatokat él át az Erdei család azóta, hogy kisfiuk a vártnál két hónappal korábban jött világra.
  • Szerző: Jolie

A %% elsőként számolt be arról, hogy múlt hét csütörtökön, május 18-án 1480 grammal koraszülöttként, hét hónaposan jött a világra Erdei Zsolt kisfia. Vilmoska még nagyon picike, jelenleg is lélegeztetőgéppel segítik a légzését, így nem csoda, hogy a szülők borzasztóan aggódnak.

Réka és Zsolt egyszerre kénytelenek megjárni a poklot és a mennyországot, hiszen Vilmoska még nem vészelte át a kritikus időszakot. A kisfiú rengeteg vizsgálat előtt áll, és ami a legrosszabb, hogy bármelyik percben változhat az állapota. Az édesanya egyelőre naponta kétszer húsz percre láthatja gyermekét, így nincs túl jó lelkiállapotban.

„Rékát borzasztóan megviseli ez a helyzet sóhajt fel Zsolt. – Lehetne jobban is, de a hangulata azon is múlik, hogy milyen híreket kap a fiunk állapotáról.  Egyik pillanatban boldogan hív fel a kórházból, aztán sírva fájlalja mindenét és bűntudat gyötri, attól fél, hogy cserben hagyta a kisfiunkat, amiért nem lehet vele. Nagyon sajnálom és megvisel, hogy nem tudok rajtuk segíteni. Tehetetlen vagyok!” – aggodalmaskodott Zsolt, aki már alig várja az estét, hogy meglátogassa szeretteit a kórházban.

A megrázó interjú további részleteiért keresd a %% napilap keddi számát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?