Létrehozva: 2018.08.14.

Újabb rekordokat döntött meg a Sziget fesztivál

Már biztos, hogy látogatói csúcsot hoz a Sziget hétnapos összegzése, hiszen a szombati teltház után a vasárnap is elfogytak az aznapi jegyek, hétfõre már régebben nem lehet jegyet kapni, és a kedd is erõsnek ígérkezik.

Szerző bdf

A Szigeten a hétfőket is szeretjük, főleg ha délután négykor már a Milky Chance folk-rockjára ringatózhatunk a Nagyszínpad előtt. A német formáció nem először jár a Szigeten, most azonban a Stolen Dance vagy a Flashed Junk Mind mellett már Blossom c. második albumuk számait is együtt énekelhetjük velük. A dán az egyik legvagányabb elektropop énekesnő, aki 2014-es lemeze óta sorra ontotta magából a számokat és együttműködésekben sem volt hiány.

Bízunk benne, hogy mindenki kényelmes cipőben érkezik ma a Szigetre, Shawn Mendes kanadai popszupersztár koncertjén ugyanis szükséges lesz a lábakra és csípőkre! A Billboard lista uralkodóját Kygo követi, aki egy Ed Sheeran-remixszel lett egy csapásra ismert, azóta pedig minden aktuális előadót felhajtott már egy együttműködés erejéig. Kygo volt a legelső DJ, aki house zenével léphetett fel az Olimpián 2016-ban, most nálunk forrósít tropical house partyjával.

A holland MY BABY tagjai idén hazájukban a szabadság nagykövetei címet tudhatják magukénak, a felszabadulás ünnepén helikopterrel négy különböző helyszínen is koncerteztek. Bár a Mastercard Színpad by A38-ra szárazföldön érkeznek, a sámánisztikus, modern vudublues trió koncertje igazi extázis, felszabadulás a testnek és a léleknek. Utánuk a kilencvenes évek amerikai alternatív zenekara, a Goo Goo Dolls veszi át a terepet, majd a Little Dragon simogatja meg lelkünket dream pop, downtempo dalaival és tavaly megjelent ötödik nagylemezükkel. Jobb felvezetést nem is kívánhatnánk Chet Faker – vagyis Nick Murphy – lágy triphop számai elé.

Az éjjel soha nem érhet véget a Bacardí Arénában, ahol már a napfelkeltét köszönthetjük StadiumX progresszív house muzsikájára, aki Tavlr Renee énekesnővel közös dalával, a Howl at the Moonnal robbant be a Beatport toplistáján. Mellette King Arthur, Zonderling, Don Diablo és DJ Licious simít bele az estéből, az éjszakába, majd a reggelbe.

A Világzenei Színpadon ma az ukránok egyik legismertebb popzenekara, az Onuka játszik, akik elektro-fok produkciójukkal az Euróvíziós dalfesztiválon is feltűntek tavaly. A közép- és kelet-európai vonalról képviselteti magát a Bukahara és a Kries is, előbbi Németország, utóbbi Horvátország színeiben.

Idén a Civil Sziget pályázóit is arra kérték, hogy megvalósítandó programjuk illeszkedjen a Love Revolution koncepciójához. Ennek keretében olyan eszméknek és ügyeknek adtak teret, melyek tevékenységükkel előrébb viszik a világot és jobbá teszik a Földet.

Szerző bdf

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási botrány: megalázta férje a világhírű színésznőt

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya