SZTÁRDZSÚSZ

Újabb rejtély a magyar énekesnő eltűnt rokona körül

Szörnyû napokat él át Muri Enikő, akinek több mint egy hete tûnt el néhai nagyapja özvegye, Julika néni. Megtudtuk, a napokban egy banknál látták az idős asszonyt.
  • Szerző: bdf

Szerkesztőségünk több levelet is kapott az elmúlt napokban, miszerint látták Muri Enikő mostohanagymamáját, Disznósné Zai Juliannát Karcagon, akinek január 2-án veszett nyoma.

Felkerestük telefonon Julika néni lányát, Bettinát, aki, bár naponta imádkozik azért, hogy előkerüljön az édesanyja, felkészült a legrosszabbra.

„Ellentmondásos hírek érkeznek az édesanyámról” – kezdte megtört hangon a %%-nak Julika néni lánya, Bettina, aki elárulta, éppen édesanyja gyámság alá helyezését intézte, amikor közölték vele a szomorú hírt, nyoma veszett Julika néninek.

„Múlt hét szerda óta senki nem látta. A rendőrök is mindent megtettek, de vakvágányra jutottak!

Egyszerűen nem értem, hogy hova tűnhet el fényes nappal egy idős nő, úgy, hogy senki nem látja. Utoljára a volt főnökasszonyom látta a városháza előtt, mintha a nyugdíjasok klubjába ballagott volna, ahová soha nem ért oda

– folytatta, majd hozzátette, január 12-én, pénteken kellett volna, hogy megérkezzen édesanyja nyugdíja. A pénzt azonban nem kapta meg. Mi több az idős asszony kártyája is zárolva van. Bettina értetlenül áll a történtek előtt, de azt mondja, nem a pénz érdekli, hanem, hogy épségen hazatérjen az édesanyja.

„Mindennap reménykedem, amikor megcsörren a telefonom, de felkészültem a legrosszabbra!  – mondta elcsukló hangon Julika néni lánya.

A 70 éves asszonyt továbbra is az eltűnt személyek között tartják számon. Muri Enikőt is felhívtuk, akit ugyan rokoni szálak nem kötnek az idős asszonyhoz, de szívén viseli a sorsát, hiszen Julika néni az ő megboldogult nagypapájának özvegye. Hogy mit mondott az énekesnő, elolvashatod a %% napilap hétfői számában.