SZTÁRDZSÚSZ

Újabb fordulat: Balázsék nem tudnak szabadulni a Reggeli Show-tól

Hiába kérvényezték a cserét, egyelőre marad a régi mûsorcím.
  • Szerző: BDF

Sebestyén Balázs pénteken jelentette be, hogy új néven folytatják a reggeli műsorukat, ezzel vetve véget a harcnak volt főnökükkel.

Hétfőn reggel a Reggeli Show elnevezésnek nyoma sem volt a rádióadó honlapján, helyette a Balázsék szerepelt már. De a legnagyobb közösségi oldalakon, a Facebookon és az Instagramon még mindig a „tiltott” név virít. Bár Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani végleg maguk mögött akarják tudni a név körüli jogi hercehurcát, ennek még koránt sincs vége. Mivel több platformon is a régi név szerepel, tovább ketyeg a napi akár 200 ezer forintos bírság. A Blikk információi szerint már minden médiaoldalon elindították a névváltoztatási procedúrát , csak egyszerűen nem értek még a végére.

Már pénteken, amikor bejelentették, hogy Balázsék néven fut tovább a műsor, a közösségi oldalakon is elkezdték átírni a nevüket. Ez még jó pár nap

– mesélt a lapnak egy bennfentes.

„A névváltoztatási kérés jóváhagyása esetén hét napon át nem fogod tudni visszavonni az oldal közzétételét, illetve a nevet megváltoztatni. Ez idő alatt az is elképzelhető, hogy az oldalad kedvelőit értesítjük a név megváltoztatásáról” – írja a közösségi oldal szabályzata.

Mint ismeretes, Balázs volt munkaadója, a Class FM indított pert, mert szerintük a Reggeli Show mind nevében, mind a logója megjelenésében is hasonlít a Morning Show-ra. A bíróság ideiglenesen minden formában eltiltotta Balázsékat a Reggeli Show használatától.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?