SZTÁRDZSÚSZ

Újabb csapás: Megrázó vallomást tett Klapka György fia

Dennis nincs könnyû helyzetben.
  • Szerző: Doris

Nehéz időszakon megy keresztül a két évvel ezelőtt elhunyt Klapka György legkisebb fia, Dennis. Nem elég, hogy még mindig nem kapta meg a teljes örökségét, az állását is elvesztette, miután felszámolták azt az osztályt, ahol dolgozott.

Továbbra is több millió forinttal tartozik testvére Klapka Dennis-nek. Klapka György két évvel ezelőtti halála után ugyanis nemcsak az üzletember birodalma hullott szét, hanem a családja is. Dennis, akit sokáig a család Fekete Bárányaként emlegettek, egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a testvéreivel, Nicole-lal sem, aki Németországból kezeli a pénzügyeket. Pedig Dennis-nek egyre nagyobb szüksége lenne az örökségre! A %RIPOST%-nak elárulta: jelenleg munkanélküli.

"Most nem melózom, mert az előző munkahelyemen felszámolták az osztályt. Utána elmentem egy másik céghez, de ott csak két hónapot voltam. Ezt követően annyi családi vita és harc volt, hogy nem kerestem munkát. Rajta vagyok egy oldalon, ahol naponta kapok két, három ajánlatot, de még nem igazán tudom, hol dolgoznék szívesen"

- vallotta be a %%-nak Dennis, aki nemrég újabb komoly összeget bukott.

Ha érdekel, mi történt vele, valamint, hogy mik a fejlemények az örökségért folyó harcban, keresd a %% hétfői lapszámát!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?