SZTÁRDZSÚSZ

Új szerepben tér vissza a gyönyörű sztáranyuka

Az egykori szépségkirálynő több mûsorban bizonyította már rátermettségét, de most egy igazán testhezálló feladattal tér vissza a képernyőre.
  • Szerző: Buster

A jövőben Horváth Éva vezeti majd a megújult Babavilág című produkciót a TV2-n. Éva Szekeres Nórát váltja majd, és lapunknak elárulta, teljesen új szemszögből igyekeznek megközelíteni a gyermeknevelés kérdését.

"Abszolút testhezálló számomra ez a feladat, hiszen nyakig benne vagyok a babázásban Kristóffal, aki tizenhat hónapos. A Babavilág tematikája a jövőben kissé eltér majd a megszokottól. Szeretnénk az anyukák és az apukák szemszögéből megközelíteni a témát. Megpróbáljuk lerántani a leplet és elmondani, hogy nem mindig leányálom szülőnek lenni.

Fontos, hogy beszéljünk a tökéletlenségeinkről, hogy senki ne érezze úgy mintha csak vele lenne gond.

Gond ugyanis tényleg mindannyiunkkal van és mindannyian vétünk hibákat, vagy éppen vagyunk tökéletesek a magunk módján. Fontos elmondani, hogy nincs rossz nevelés ebben a korban, és tényleg mindenki úgy csinálja, ahogy tudja…”

- mondta lapunknak Éva, aki például kisfia etetésekor van bajban.

„A párom és én is jó evők vagyunk, de ez Kristófnál egyelőre nem így alakul. Esetében az etetés maga a rémálom! Õ úgy gondolja, hogy az evésnél minden fontosabb. Tulajdonképpen a levegőből él és cicizik…”

- árulta el a műsorvezető.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?