SZTÁRDZSÚSZ

Új online kihívást indított el Győrfi Pál fia, ölelj meg egy fát

Csatlakozz te is a népszerű influenszerhez!
  • Szerző: Doris

Már nagyon hiányzik egy ölelés, de a barátaiddal, családoddal még mindig nem találkozhatsz? A Madarak és fák napján, május 10-én indított kihívás azt mondja: menj a természetbe, és ölelj meg egy fát! Ha pedig még mindig a négy fal között kell maradnod, egy szobanövény is megteszi! Az ölelés szeretethormont szabadít fel a szervezetedben, megnyugtat, ellazít. Tökéletes lehangoltság, fáradtság, stressz ellen! Erről Győrfi Dániel, a népszerű influenszer is tud mesélni, aki TikTok-on már teljesítette is a #sansinchallenge-et – természetesen édesapja, Győrfi Pál járványügyi iránymutatásait betartva, szigorúan a négy fal között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győrfi Pál a Puskás Aréna megnyitóján
Fotó: Instagram

Hosszú hetek „maradjotthonja” után a magyarok szerencsésebb része végre legálisan mozdulhat ki a négy fal közül. De a koronavírus-járvány miatt még mindig óvatosnak kell lennünk, hiába hiányoznak már mindenkinek nagyon a baráti beszélgetések, a nagy ölelések. A Sansin vegán mosószereket és textilöblítőket gyártó magyar cég ezért azt javasolja: még ne menj a zsúfolt helyekre, inkább a természetbe, a szabad levegőre! És még ne embereket ölelgess, hanem … mondjuk egy fát! A Madarak és fák napján indított kihívást a TikTok platformon: ölelj meg egy fát és készíts erről videót! A #sansinchallenge első videóját Győrfi Dániel, a népszerű influenszer készítette el.

Mivel Dani Pest megyében él, a kihívás teljesítéséhez sem mozdult ki a négy fal közül: a szobanövényét tüntette ki figyelmével!

Fotó: Győrfi Dániel

Az ölelés törődés, a törődés pedig ez esetben egy kreatív lehetőséggel párosul. Főszerepet kap a természet, de ezen kívül csak a képzelet az, ami határt szab a kihívásra készülő alkotásoknak. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen kalandokban fogjuk látni az otthon zöld házőrzőit, vagy a kinti vadabb rokonokat” – vallja Győrfi Dániel.

@gyorfidani

Kíváncsi vagyok mik készülnek majd ? ##sansin ##sansinchallenge ##vfx ##foryoupage ##fyp ##foryou

♬ eredeti hang – gyorfidani

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?