SZTÁRDZSÚSZ

Új életet kezdett Király Linda

Király Linda újjászületett: a nulláról építette újjá magát, lelkileg és fizikailag is új életet kezdett 2019-ben.
  • Szerző: Ripost

Megélt egy szakítást, átesett egy komoly műtéten, mégis úgy véli, ez volt a legjobb, ami csak történhetett vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Király Linda
Fotó: Szabolcs László

„Ez az évem arról szólt, hogy egy csomó mindent átértékeltem. Már a mostnak élek, szeretném kiélvezni a pillanatokat. Ez egy újjászületéses év volt nekem, megfogadtam, minden egyes nap teszek valamit magamért, amit szeretek„ – mesélte Linda a Blikknek. „Mondjuk úgy, lenulláztam magam, újrakezdtem az életem” – sorolta az énekesnő, aki azt is elárulta, szánta rá magát a gyomorszűkítő műtétre.

„Évekig éheztettem magam. Képes voltam hat hétig léböjtözni, miközben napi tíz kilométert gyalogoltam, és mégis a végén három kilóval többet nyomtam a mérlegen. Állandóan fájdalmaim voltak, öt-hat éven keresztül fizikailag is nehéz volt színpadra lépni, a lábamon néha olyan ödémák voltak, hogy menni alig bírtam. Persze emiatt lelkileg is össze voltam törve, mert hiába szedtem a gyógyszereket a pajzsmirigy-problémámra, hiába kerestük a megoldást, hogy újra a régi lehessek, nem használt semmi, én pedig így nem voltam boldog„ – emlékezett vissza az énekesnő, aki nehezen döntött a beavatkozás mellett, évekig gondolkodott rajta.

„Végül megtettem, és ez mindent megváltoztatott! Eljutottam oda, hogy végre mindent úgy teszek, ahogy nekem jó, és ennek érdekében nehéz döntéseket kellett hoznom. Nem volt könnyű feladni egy tízéves párkapcsolatot, ami egyébként nem volt rossz, de most magammal kell törődnöm” – mondta Linda, aki állítja, a gyerekkora óta kísértő megfelelési kényszert is levetkőzte.

És ezeket olvastad már?