SZTÁRDZSÚSZ

Új cickókat csináltattak a magyar szépségek

Aki egyszer a mellműtét mellett dönt, az tisztában van vele, hogy ha lejár az implantátumok szavatossági ideje, elkerülhetetlen az újabb beavatkozás. Összeszedtük azokat a magyar sztárokat, akiknek a közelmúltban kellett kicserélni a szilikonpárnáikat.
  • Szerző: Ripost

Kiss Daniella nagyobbra cserélte

Új mellimplantátumokat kapott Kiss Daniella! A magyar szépségkirálynő már több mint hat hete túl van a beavatkozáson, de még mindig hordja a kompressziós melltartót, egyelőre így a legkényelmesebb neki.
„Már letelt a hat hét, hogy kicseréltettem az implantátumaimat. Most a 350 cm3 anatómiai implantátumot cseréltettem 545-ösre, kerek formájúra. Nem lett látványosan nagyobb, a formája lett végre szép” – fogalmazott a magyar modell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MISS WORLD HUNGARY (@daniellakiss) által megosztott bejegyzés

14 év után feküdt újra kés alá Zimány Linda

A csinos jogász novemberben, két hónappal ezelőtt feküdt újra kés alá. Linda 14 éve műtette meg először a melleit, így esedékessé vált a szilikonok cseréje. „Az implantátumokat tíz év elteltével „illik” kicserélni. Elégedett vagyok az eredménnyel, ezúttal is természetes hatása lett” – nyilatkozta a -nak a modell. „Miután Linda fogyott is, az implantátumcsere és méretváltoztatás egyszerre elvégezhető volt” – tette még hozzá lapunknak Linda orvosa.

Lindáról készült képet ide kattintva nézheted meg!

95 percig műtötték Köllő Babettet

Tavaly júliusban kapott új szilikonpárnákat a Sztárban Sztár hetedik évadának egyetlen női zsűritagja. Babett számára elengedhetetlen volt a beavatkozás, ugyanis az implantátumoknak lejárt a szavatossági idejük. „Körülbelül kilencvenöt percet feküdtem a műtőasztalon. A műtét után pedig egy estét töltöttem a kórházban. Az első nap volt a legkeményebb, nyilván voltak fájdalmaim, de ez természetes” – mondta el lapunknak akkor a színésznő, aki méretre nagyobb szilikonpárnákat kapott a korábbinál. „Szükség volt az eggyel nagyobb méretre.”

Fotó: Ripost

Kétszer is méretváltoztatás miatt műtötték Szűcs Judith-ot

Az énekesnő mindig is nyíltan vállalta, hogy több szépészeti beavatkozáson is átesett. A mellei miatt többször is kés alá, miután a legelső alkalommal állítása szerint túl nagy méretet választott. „Túl nagyra sikerült. Kicsi vagyok én a hatalmas keblekhez, csak százhatvankét centisre nőttem. Utána kicseréltettem az implantátumot egy kisebbre, majd egy idő után még kisebbet csináltattam” – mondta el Judith.

És ezeket olvastad már?