SZTÁRDZSÚSZ

Úgy tudjuk: Titokban megnősült Curtis

Minden jel arra mutat, hogy Curtis titokban elvette szerelmét.
  • Szerző: Angie

Curtis öt és fél hét után, február közepén hagyta el a rehabot. A drogproblémákkal küzdő sztár felismerte, hogy nagy a baj, ezért vonult be az elvonóra.

Korábban több helyen elmondta, módosult tudatállapotban tönkretette kapcsolatait, mindenkit megbántott, aki szerette. Emiatt egyszer a menyasszonya is elhagyta, ami végleg betette a kaput és észhez térítette.

Krisztike láthatóan hitt párja szavának, végig mellette állt a bajban, az internet nyilvánossága előtt többször megvédte.  És bár még messze a teljes gyógyulás, hét hónap hátra van Curtis kezeléséből, úgy tűnik, a rapper eddig állta a szavát. Nemrég kijelentette, ha sikerül talpra állnia, új életet kezd és saját családot alapít. Lehet, hogy részben már meg is történt.

A %RIPOST%-nak néhány hónappal ezelőtt arról mesélt, Krisztikével idén augusztusra tervezik az álomesküvőt, de nagyon úgy fest, hogy nem húzták odáig, titokban mondták ki a boldogító igent. Legalábbis minden jel erre utal.  Krisztike ugyanis váratlanul felvette a rapper nevét, Facebook-oldalán már Krisztike Széki néven található. De ami még ennél is szembetűnőbb, hogy a lány ujján már nem a jegygyűrűje csillog. Helyette arany karikagyűrűt visel, amit csak a házasok szoktak. A fiatalok vélhetően anyakönyvvezető előtt esküdtek meg, a lagzit később tartják meg.

Nem lepődnénk meg, ha így lenne, hiszen az utóbbi időben megjárták a poklot. Curtisnek is időre van szüksége a gyógyuláshoz és a karrierjét is meg kell erősítenie. De az biztos, hogy Krisztikével mindennek ellenére kitartottak egymás mellett és erős szövetséget alkotnak. Az internetre posztolt fotóikon látszik, mennyire boldogok együtt és Curtis lapunknak korábban leszögezte, nincs kérdés, Kriszti lesz a felesége.

 "Ha az ember annyira biztos a dolgában, mint én, minek halogatni a beteljesülést, feleségül veszem ezt a csodálatos nőt! Nyíradonyban a Borostyán Med Hotelben lesz az esküvő és a lakodalom is, melyre kétszáz főt várunk majd. Igen, meg szeretném adni a módját, mert Kriszti megérdemli, hogy álomesküvőn mondjon igent nekem erre az életre”

- mesélte boldogan a rapper, aki nem sajnálja a pénzt, hétmillió forintos lakodalmat szervez menyasszonyának. A rapper egyébként azt sem bánná, ha addigra igazi család lennének.

" A helyzet az, hogy már bele is kezdtünk a családbővítési projektbe. Részemről az is rendben van, ha hatalmas pocakkal áll majd mellettem életem szerelme, amikor összekötjük az életünket. Persze neki erről biztosan más a véleménye, de ha úgy alakul... Én remélem, már hárman leszünk az esküvőn!"- mondta boldogan Curtis, aki már el is kezdett gyakorolni az apa szerepre, a minap egyik ismerőse kisbabájával fotóztatta magát.

És ezeket olvastad már?