SZTÁRDZSÚSZ

Tűz ütött ki a TV2 stúdiójában

Kisebb pánik tört ki a Sztárban Sztár meg 1 kicsi döntőjében, amikor eredményhirdetés közben a kilőtt tûzijátéktól Tilla mögött kigyulladt a díszlet.
  • Szerző: Ripost

„A Sztárban sztár +1 kicsi győztes párja: Pál Dénes és Varga Vivien!” – kiáltotta Tilla, majd jött az ártalmatlannak tűnő tűzijáték, amelynek egy szikrája is elég volt ahhoz, hogy lángra lobbantsa a műsorvezető mögötti dísz­letet.

Először a nézőtéren ülők vették észre, hogy valami füstöl, így rögtön szóltak a stábnak, de akkor még senki sem gondolt arra, hogy valami kigyulladt, hiszen gyakran használnak műfüstöt a produkcióban. Majd valaki bekiabálta: tűz van! Erre már mindenki felfigyelt. Tilla nem szakította meg az élő adást, a tőle megszokott profi módon koordinálta a műsort, de a tűz egyre csak terjedt.

A stábtagok egymás után szaladtak be  a stúdióba, és a biztonságtechnikai személyzet tagjai poroltókkal oltották a tüzet.

„Minden olyan műsorban, ahol pirotechnikát alkalmaznak, kötelező jelen lennie a megfelelő számú személyzetnek – árulta el a %% napilapnak oltás után az egyik ­stábtag.

A %% napilap legfrissebb számában megtalálhatóak az esetről készült fotók, és az is kiderül, hogyan sikerült eloltani a tüzet.

És ezeket olvastad már?