SZTÁRDZSÚSZ

Túlélésre játszik A Nagy Duett sztárja

Ami a legtöbb házasságot megöli, az Gryllus Dorka és Simon Kornél számára a kapcsolat éltetőerejét jelenti. Kivételes páros az övék, hiszen ők attól csak boldogabbak, ha ritkán lehetnek együtt.
  • Szerző: Jolie

Gryllus Dorka és Simon Kornél kapcsolata furcsának tűnhet, hiszen a színészpáros olyan elfoglalt, hogy kisebb túlzással csak előre egyeztetett időpontban tudnak néhány órát kettesben tölteni.

Már két éve is arról cikkeztek a lapok, hogy sok nehézséggel meg kell küzdeniük a szerelmeseknek. Akkoriban Dorka Berlinben élt és dolgozott, amíg Kornél itthon is tevékenykedett. Elő­ször tehát a tá­vol­sá­got, majd a köz­tük lévő kü­lönb­sé­ge­ket kel­lett le­győz­niük. Úgy fest, sikerült, hiszen lassan hét éve elválaszthatatlan a szí­nész­pár, össze­há­za­sodni azon­ban egy­előre nincs ide­jük. Közös gyermekük, Soma a kapcsolatuk elején született, de ez sem sürgeti az esküvőt.

Vasárnap A Nagy Duett hetedik adásán, a nézőtéren először bukkant fel Dorka, aki végre élőben is szerette volna élvezni Kornél előadását.

"A párom elég húzós időszakot él át, reggel lemegy Győrbe, a színházba, délután a TV2-ben A Nagy Duettre próbál, és van, hogy még este is játszik. Ez olyan tizenkét órás napi elfoglaltságot jelent, ami nagyon kemény, szinte alig látjuk egymást - kezdte a %%-nak Dorka.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Kornél a hajtás mellett, hogyan képes kiegyensúlyozott kapcsolatban élni párjával, olvasd el a keddi %% napilapban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?