SZTÁRDZSÚSZ

Túl van első fellépésén agyműtétje után Tahi Tóth László

Igaz, csak vendégként szerepelt a TV2 Mokkában.
  • Szerző: Ripost

Egy színész minden élethelyzetben színész, itt is látszott rajta, hogy élvezi első szereplését. Tahi Tóth László elárulta, nagyon hálás feleségének, aki éjjel-nappal mellette volt, és tartotta benne a lelket. Szilviának köszönhető az is, hogy hétfőn ott ülhetett a stúdióban.

„Tényleg élveztem, hogy meghívtak a műsorba" – mondta a %%-nak Tahi Tóth László. "Ez volt az első nyilvános fellépésem eddig, amióta kijöttem a kórházból, csak otthon pihentem. Már nagyon hiányzik a színház, szeretném visszavenni a szerepeimet. A Hattyúdaltól – amiben rosszul lettem – kicsit félek, ugyanaz az előadás, ugyanaz a színpad… Arra még lelkileg fel kell készüljek, pedig az egyik kedvenc darabom.”

Tahi Tóth László arról is beszélt, hogy most már egyre többet sétálnak feleségével. Gyakrabban mozdul ki a lakásból. Már alig várja, hogy leköltözzenek balatoni nyaralójukba, ahonnan már teljesen egészségesen szeretne hazatérni.

Napsütés, vízpart, Szilvia, nyugalom, mi kell ennél több?" – folytatta a Kossuth-díjas művész. "Nem kapkodom el a visszatérést, de ősztől újra színpadon állok.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?