SZTÁRDZSÚSZ

Túl van az életveszélyes állapoton a TV2 volt sztárja

A harmadik Éden Hotelből megismert Adrienn húsvét előtt lett rosszul, azonnal kórházba kellett szállítani, mert vészesen kiszáradt.
  • Szerző: The_M

Csaknem az életébe került Éden Adrinak az a vírusos megbetegedés, amit barátjától kapott el még a húsvéti hétvége előtt. Az Éden Hotel harmadik szériájában megismert lányt napokig kezelték kórházban. Szerencsére már jobban van, de még mindig nem állt talpra - írja a Blikk.

"Először a barátom lett rosszul pénteken, a vécéből kifelé jövet összeesett és hányt. Én ápoltam őt, majd szombaton hazautaztam Székesfehérvárra a húsvét miatt. Este nyolckor lettem rosszul, és utána egész este én is hánytam, negyedóránként. Kihívtuk az ügyeletet, ők adtak egy szurit a fenekembe, de ettől sem lettem jobban. Reggelig folyamatosan jött ki belőlem valami, a végén már csak epe. Végül anyu vitt be a kórházba" - mondja Adrienn, aki az orvosok szerint csaknem végzetesen kiszáradt, és az utolsó előtti pillanatban érkezett a segítség.

"Szerdán jöhettem el a kórházból, addig bent tartottak. Öt infúziót kaptam, és egy nap alatt három kilót fogytam. Úgy érzem, van egy őrangyalom, mert ha Pesten maradok, nem tudom, kit hívtam volna. Anyukám még egy hétig ápol itthon, azután irány Pest, mert már nagyon hiányzik a főváros és az edzés" - zárta a lábadozó reality celeb.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?