SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nézd, ekkorát nőtt Tücsi és Sofron István kislánya!

Alig fél éve, hogy a műsorvezető, Tücsi és a párja, Sofron István jégkorongozó szülők lettek. Még most is élénken él az emlékezetükben, hogy a tündéri Narával való hazatérés pillanata az öröm mellett mennyi bizonytalanságot és szorongást okozott a számukra.
  • Szerző: ripost

Tücsi és a válogatott jégkorongozó párja a féléves kislányuk, Nara körüli teendők megfelelő szétosztása mellett tették le a voksukat. Ez nagyban megkönnyíti a dolgukat, hiszen együtt sokkal hamarabb végeznek a baba körüli teendőkkel, így utána a közös pihenés is sokkal édesebb.

„Nem volt könnyű megszokni az állandóságot, hiszen Nara előtt az életünkben minden esetleges jelleggel alakult. Ha kedvünk volt, akkor este elindultunk a Balatonra, de egy kerti partiba való meghívásnál sem volt kérdés soha, hogy azonnal induljunk, mert ott a helyünk. Most már mindent előre kell tervezni és Nara napirendjéhez igazítani, de egy cseppet sem bánom ezt. Az első pár hétben nagyon figyeltem őt, mikor mit jelez. Ennek köszönhetően alakítottam ki a napi rutinunkat, ami tökéletes működik. Ma már szinte egy svájci óra pontosságával tartja ezt, és jelez, ha „feladat” van. Most úgy érzem, hogy minden sínen van az életemben. Hamar sikerült egymásra hangolódnunk” – mesélte a szépséges modell, aki azt is elárulta, hogy jelenleg szinte mindent közösen csinálunk Sofival.

„Az első nyolc hétben sajnos nem mindig volt így. Éppen akkor volt a jégkorongbajnokságban a rájátszás majd világbajnokság Kazahsztánban, ezért nagyon keveset volt velünk itthon Sofi. Most nyáron szünet van, így az időnk nagy részét hármasban töltjük.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?