SZTÁRDZSÚSZ

Tücsi kislánya a házikosztot szereti igazán

Kislánya miatt tölt egyre több időt a konyhában Tücsi. A fiatal anyuka elárulta, nagyon fontos számára, mit és hogyan készít el a kis Narának, ezért veszi körbe magát olyan kiegészítőkkel és gépekkel a konyhában, amelyek megkönnyítik a főzést.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egyre otthonosabban mozog a konyhában Tücsi. A modell, amióta kislányának, Narának is főznie kell, többet kísérletezik a főzés terén, finom, egészséges, gyerekbarát fogásokat készít.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy mondanám, hogy minden megvan a konyhánkban, ami “kötelező”, most kezdjük el beszerezni azokat a dolgokat, amikkel otthonosabbá, szebbé tehetjük, és persze a praktikum is fontos szempont. Illetve az, hogy egy eszköz segítségével minél egészségesebb és finomabb ételt készíthessek. Tavaly a Konyhakiállításon találtam meg az álom konyhaszigetemet, ezért idén is biztosan kimegyünk. Most főként a kiegészítők terén nézünk majd szét” – mondta el Tücsi, aki boldog, amiért a lánya, Nara jobban szereti az ő főztjét, mint az üveges bébiételeket.

Ezért az alig egyéves kislány egyre többször kap abból is, amit Tücsiék esznek, ezeket az ételeket az anyuka úgy fűszerezi, hogy az ő számára is jó legyen.

„A darabos étkezéstől egyelőre féltem, bár próbálkozunk. Szívesen adnék neki például sült édesburgonya hasábokat, de az olajat én sem szeretem, így most keresünk majd egy száraz fritőzt, amiben készülhet a klasszikus vasárnapi ebéd, a krumpli és a rántott hús is” – mosolygott a műsorvezető.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?