SZTÁRDZSÚSZ

Trükkel készül a sulikezdésre a magyar rádiós sztár

Hamarosan megkezdődik az iskolaszezon, amely nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek is feladja a leckét, hogy visszarázódjanak a dolgos hétköznapokba.
  • Szerző: Buster

Az iskolakezdés közeledtével a 103.9 Sláger FM műsorvezetői is aktívan részt vesznek a Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! programjában. Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert is bekapcsolódott az akcióba, melynek keretében a szervezet tanszercsomagokkal támogatja a nehéz sorsú iskolásokat. Míg Pordán Petra és Bárdosi Sándor az alsósok tanszercsomagját állította össze, addig Abaházi Csaba és Növényi Norbert a felső tagozatosok felszerelésében segédkezett. 

Abaházi Csaba különösen érintett az iskolakezdésben, hiszen egyik gyermeke most lép felső tagozatba, míg a másik most lesz hetedik osztályos.

„Eddig óriási stressz volt az iskolakezdés, jóval előtte elkezdtünk bevásárolni, készülni arra, hogy szeptemberre minden meglegyen.

Aztán szeptemberben kiderült, hogy bizonyos dolgok feleslegesek, mások viszont hiányoznak.

Kicsit lazábban vesszük most ezt, elhatároztuk, hogy idén nem vásárolunk be előre. Kezdődjön el az év és nézzük meg, hogy ténylegesen mire van szükség. Így minden szempontból jobb ez"

– mondta a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?