SZTÁRDZSÚSZ

Tovább dagad a botrány a Zámbó család és Peter Srámek körül

Zámbó Krisztián egy videóban fejtette ki véleményét a fiatal énekesről, amiben elárulta, miért is haragszik rá. Õszinte vallomása megosztotta az internet népét.
  • Szerző: MMB.

A Zámbó család korábban még Jimmy méltó utódjaként tartotta számon a TV2 sztárját, mára viszont alaposan megromlott a viszonyuk. A botrány konkrétan azért robbant ki, mert Peter Srámeket nem hívták meg a Király emlékére szervezett koncertre, sőt a fiatal énekes szerint se a telefonhívásaira, se az SMS-eire nem reagálnak Zámbóék.

Zámbó Krisztián, a félreértések elkerülése érdekében, egy videóban fejtette ki a véleményét az ügyről, amiben végre elárulta, hogy ő miért haragudott meg a Rising Star felfedezettjére.

Az én családom nagyon sokat segített a Srámeknek, sőt azokkal az alapokkal jár fellépni, amiket én adtam neki. Engem az bánt, hogy nagyon sokszor bántottak engem a médiában, ő pedig egyszer sem állt ki mellettem.

"Egyébként nagyon sok Zámbó Jimmy-énekes van, de inkább próbáljon meg mindenki a saját lábán megállni. Több százan vannak már ugyanis, akik az ő dalaiból gazdagodtak meg. Én értem ezeket a dalokat, én nem csak elénekelem, de tudom, hogy miről szólnak. Tudom, milyen érzései voltak édesapámnak, amikor megírta ezeket. Erre soha senki nem lesz képes, a Peter Srámek sem" - jelentette ki Krisztián, akinek szavai igazi kommentcunamit indítottak el.

 

Srámek a tehetségével lett híres és nem pedig az örökségével.

Egy nagy adag irigység van benned. Olyan szeretettel, rajongással mint Peter senki nem tudja elénekelni ezeket a dalokat.  

A családnak tudnia kéne, hogy Zámbó Jimmy csak egy van vagy volt. Peter Srámek nem akar a helyébe lépni csak a dalait énekelni.

Jimmy nagyon örülne Peti sikerének, mert ő mindig támogatta a tehetséges fiatalokat

- vélekedtek a kommentelők, akikkel szemben egy másik tábor is kialakult.

"Nagyon-nagyon igazad van Krisztián!"

"Ez így igaz, küzdj az igazadért, kitartást!"

"Akik Zámbó Jimmy dalait éneklik, azoknak a jogvédőnek fizetné kéne folyamatosan."

"Nem hiszem, hogy neked magyarázkodnod kellene bármiért is, sok sikert, mi nagyon szeretünk" - álltak ki többen Zámbó Krisztián mellett. Egy biztos a Zámbó család és Srámek között kirobbant botrányt nem a hozzászólók, hanem csakis a vitázó felek tudják rendezni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?