SZTÁRDZSÚSZ

Örömhírt közölt a betegeskedő magyar zenész: Eldobtam a mankót

A legendás jazz-rock fuvolaművész július elején kapott agyérgörcsöt, de ma már szerencsére majdnem teljesen felépült.
  • Szerző: Buster

Török Ádám alaposan ráijesztett rajongóira, amikor idén nyár végén a kórházi ágyról jelentkezett be egy rádióműsorban, hogy elmondja, agyérgörcsöt kapott. A Mini együttes frontembere később elárulta, hogy napokkal korábban egy állatkerti kirándulás közben már érezte, hogy valami nincs rendben. Akkor azonban úgy gondolta, hogy a nagy meleg miatt szédült meg. Két nappal később aztán rosszullétre ébredt, ekkor került kórházba. A zenész szervezete ugyanakkor bivalyerős, így rohamtempóban javul az állapota. Egy ideje, ha csak járókerettel is, de újra színpadon áll és eltökélte, mire eljön az október 11-e, a sufniba hajítja a járását segítő eszközt.

Török Ádám

Fotó: Czerkl Gábor / Bors

„Köszönöm az érdeklődést, egyre jobban és jobban vagyok! Éppen most jöttem vissza a konyhából a nappaliba, ahová mankó nélkül mentem ki, amire most először vállalkoztam. Kezd teljesen helyrejönni az egyensúlyérzékem, fuvolázni is már úgy tudok, mint az agyérgörcs előtt”

- kezdte Török Ádám, aki különös módon megtalálta a pozitívumot is az állapotában.

Török Ádám

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Heteken át feküdnöm kellett és szinte csak céklasalátát ettem, aminek hatására tíz kilót fogytam. Nos, ennek következtében bizonyos korral járó betegségeim velejárói enyhültek, vagy éppen teljesen elmúltak. Ami még zavar egy kicsit, hogy a hangom nem tért vissza teljesen, de azért már alakul. Most mozgásterapeuta foglalkozik velem és a napokban elmegyek egy foniáterhez is, vagyis egy fül-orr-gégész szakemberhez is” - magyarázta a fuvolavirtuóz, aki egy közelgő nagy eseményre készül.

”Az a célom, hogy október tizenegyedikére visszanyerjem minden erőmet, mert aznap lesz Papp Gyula barátom életműkoncertje az Erkel Színházban. Ott lesz többek között Charlie, Vikidál Gyula, Varga Miki, Zalatnay Cini is. Hatalmas megtiszteltetés, hogy én is színpadra léphetek aznap este, szóval gyakorlatilag erre tréningezek a kisebb bulikkal” - nyilatkozta a legendás zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?