SZTÁRDZSÚSZ

Vitáktól volt hangos Tóth Gabiék otthona: „Ha most nem mentünk szét, akkor soha nem fogunk”

Tóth Gabi és férje kapcsolatát gyökeresen megváltoztatta az elmúlt időszak. A szülői feladatok komoly kihívások elé állították őket. A problémák pedig konfliktusokat szültek.
címkék:
  • Szerző: szbd

Komoly hullámvölgyeket élt át a világjárvány alatt Tóth Gabi és Krausz Gábor. Sok volt a konfliktus és a vita közöttük, de szerencsére sikerült kiküszöbölniük a válást. A fiatal apuka úgy érzi, mintha már legalább 6 éve házasok lennének az énekesnővel, annyi mindent átéltek az elmúlt három év alatt. Sokat változtak, és megtanultak alkalmazkodni egymáshoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokat veszekedtek

Sokat veszekedtek (Fotó: Instagram)

„A megismerkedésünk óta saját házra gyűjtöttünk. Ám a helyzet miatt szinte minden tartalékunkat feléltük, de nem panaszkodunk. Amikor eldőlt, hogy hosszú hónapokig otthon kell maradnunk, tudtuk, hogy csak két opciónk van: vagy rámegy erre a házasságunk vagy megerősödik. Megbeszéltük, hogy az első nem történhet meg! Egyensúlyba kellett hozni a kapcsolatunkat ebben az új helyzetben is. Egymásra voltunk utalva, és egymásban tartottuk a lelket. (…) Ha nincs a járvány, akkor nem tudtam volna ennyi időt tölteni a családommal. Ezt a köteléket viszont, ami most kialakult, már senki nem veheti el tőlem” – magyarázta a hot!-nak Krausz, aki hozzátette, empátiát és türelmet tanult az elmúlt hónapokban.

„Megtanultam tízig elszámolni, és Gabi is jobban viseli a vitákat. Tudom, mikor kell nyugtatni, és mikor csendben maradni. Amit korábban hisztinek tituláltam, azt most problémaként értékelem. Szorosabb lett a kapcsolatunk, és mindketten azt érezzük, hogy ha most nem mentünk szét, akkor soha nem fogunk.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?