SZTÁRDZSÚSZ

„Pánikba estem” – Ijesztő, ami Tóth Gabi kislányával történt

Tóth Gabi borzasztóan megijedt, amikor kislánya testén apró pöttyök jelentek meg, majd a szeme is bedagadt.
  • Szerző: ripost

Hezitált, hogy írjon-e a félelmeiről, fóbiáiról Tóth Gabi, aki végül az igen mellett döntött, mert a saját érzéseivel és tapasztalataival próbál másoknak is segíteni. Mint a csalad.hu-s blogjában írja, az egyik legnagyobb félelme az allergiákhoz kapcsolódik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nekem bőségesen jutott belőlük. A mogyoróra, darázscsípésre és a déli gyümölcsökre vagyok allergiás. De nem csak úgy, hogy kiütéseim lesznek, ha véletlenül bekapok egy szem mogyorót, hanem ennél jóval komolyabb következményei lehetnek, ahogy sajnos egy darázscsípés is végzetes lehet” – fogalmazott Gabi, aki hozzátette, retteg attól, hogy a kislánya is örökölte ezeket.

Tóth Gabi nagyon félti a kislányát (Fotó: Ripost)

„Az egyiket már úgy tűnik, sikerült is, mert pár hónapja kiderült, hogy allergiás a mangóra. Egy életre megtanultam, hogy hétvégén semmi újat nem kóstoltatok a gyerekkel. (...) Hanni nem sokkal azután, hogy megevett pár apró kockára vágott mangó darabot, elkezdett vörösödni, és nemsokára az egész kis testét egybefüggő apró piros pöttyök borították. Kis idő elteltével a szeme is bedagadt. Pánikba estem, de tényleg minden erőmmel azon voltam, hogy ne én hozzam rá a frászt a kislányomra, aki amúgy tulajdonképpen nem tűnt ijedtnek, és nagyon a bőrpír sem zavarta. Ez a történet szerencsére jól végződött, másnapra már szinte nyoma sem volt az allergén reakciónak, és én is megnyugodtam, de azóta nem mertem neki déli gyümölcsöt adni” – emlékezett vissza az ijesztő percekre az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?