SZTÁRDZSÚSZ

Keményen rápirított az orvosa Tóth Gabira

Tóth Gabi folyton aggódik a kislánya miatt. Mint írta, szíve szerint percenként rácsörögne az orvosra, hogy megkérdezze, mindent jól csinál-e.
  • Szerző: szbd

Pár hét múlva bölcsis lesz Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Az énekesnő a csalad.hu-s blogjában írta meg, hogy természetesen a döntést egyetértésben hozták meg a férjével, ő mégis elbizonytalanodott, mert nem tudja, hogy milyen változást hoz majd az életükbe, ha Hannaróza közösségbe megy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jaj, Tóth Gabi, mi az, hogy milyen változást? Hát nagyot… sőt, hatalmasat! Az eddigi burok, amiben óvni, védeni tudtam, megszűnik, és a lányom számára kitágul a világ. Persze ilyenkor ezer kérdés zakatol az ember fejében: jó lesz ez neki? Szeretni fogja? Őt szeretni fogják? Elfogadják, lesznek barátai? Ott fog enni, aludni, mi lesz, ha hiányzom neki, mi lesz, ha elesik, sír… és még sorolhatnám” – fogalmazott Gabi, majd hozzátette:

„Tudjátok, hogy nem vagyok az összehasonlítások híve, de az utóbbi időben azért elkezdtem aggódni amiatt, hogy nem féltem-e túl és emiatt nem okozok-e olyan lemaradást a fejlődési szakaszaiban, ami hosszútávú következményekkel járhat.”

Tóth Gabiék kislánya bölcsis lesz (Fotó: Ripost)

De mint írja, igyekszik tisztán látni, objektív maradni, és nem elfogultnak lenni a lányával.

„Őszintén nem tudom, hogy mikor teszek jót. Nincs viszonyítási alapom. (...) Azt tudom, hogy Hanni még nem nagyon beszél, és emiatt aggódom, hogyan fogja megértetni magát egy új környezetben. Szándékosan nem azt írtam, hogy nem kommunikál, mert kommunikál. Én például értem a gügyögését, és imádom, ahogy magyaráz akár hosszú perceken keresztül valami fura, ős-szuahéli nyelven, talán finn akcentussal, valamelyik kínai nyelvjárásban, de legyünk őszinték, nem lenne baj, ha már olyan nyelven beszélne, amit más is ért” – írta az énekesnő, aki fel is kereste az orvosukat, és a szakember rögtön megnyugtatta, de kicsit megdorgálta Gabit.

„Természetesen felhívtam az orvosunkat, aki, mint mindig, most is megnyugtatott, hogy Hanni tökéletesen fejlődik a maga ütemében, és rám pirított, hogy merjek végre jobban bízni az ösztöneimben, mert a szülői önmarcangolás okozza a legtöbb szorongást, és ha valami, hát az biztosan nem tesz jót a gyereknek sem. Szóval igyekszem megfogadni a tanácsát, és nektek is ugyanezt tanácsolni…”

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?