SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi kikéri magának: "Nem vagyok műnő!"

Az énekesnő ismét villantott, majd jól kiakadt a képet kommentelők megjegyzésein.
címkék:
  • Szerző: M.D.

Újra közszemlére tette szexi dekoltázsát Tóth Gabi, aki eddig sem tagadta, hogy dús melleit nem a természetnek köszönheti. Ez persze feltűnt a kommentelőknek is! Bár Gabi elsődleges célja új műszempilláinak bemutatása volt, mégis minden figyelem a szűk fekete felsőjéből kivillanó melleire szegeződött. Az énekesnő gyorsan kapott hideget-meleget, a hozzászólók közül többen is műnőnek nevezték.

 

Köszönöm ezeket a csodàs pillàkat Urbanek Noémi!

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

"Nem akarlak bántani, de a posztod a tökéletes definíciója a műnőnek. Már csak az ajakfeltöltés, a sminktetoválás és az arcfelvarrás hiányzik, de ez utóbbihoz még fiatal vagy."

"Nem szeretem a mű dolgokat."

Nem csoda hát, hogy az X-Faktor mentora teljesen kiakadt a kritikán és rögtön magyarázkodásba kezdett. Õszintén írt arról, hogy mellei teljesen eltűntek, amikor évekel ezelőtt 15 kilót adott le. Ezért döntött úgy, hogy a kés alá fekszik. Ám az énekesnő nem csak mellplasztikája miatt kényszerült válaszra, hiszen a méretes műszempillák és hajhosszabbítása miatt is érték bántó megjegyzések.

Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbítattam, attól még nem lesz valaki MÛNÕ..

Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak, amikor 15 kilót leadtam és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akiket sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről."

A melltéma mellett Gabi határozottan kijelentette, hogy maga is elítéli az ízléstelen műnőket és utálja az álszenteskedést.

"A baj csak az, hogy sok nő borzalmasan ízléstelenül rakat be magának melleket, varrat fel hajat, és műpillát stb... emiatt nem kell elítélni és egy kalap alá rakni azokat a nőket, akik még ezeknek a beavatkozásoknak a normális és ízléses módját választják!!! Sokan nézzenek magukba... Ha valakinek felajánlanák a mellműtétet vagy pilla, hajfelrakást, elég kevesen mondanának rá nemet... Nem kell álszenteskedni!!!! Tisztelet a kivételnek és lezártnak tekintem a primitív műnőzést!!!!"

Gabi kifakadása után a rajongói persze kiálltak kedvencük mellett és sok dicsérettel igyekezték megnyugtatni a sértődött énekesnőt, akit már többször kritizáltak  extrém külseje miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?