SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen a viszonya Tóth Gabinak az anyósával

Tóth Gabi a férje, Krausz Gábor szüleiről írt a blogjában. Az énekesnő őszinte vallomást tett!
címkék:
  • Szerző: szbd

Tóth Gabi legfrissebb blogbejegyzésében férje, Krausz Gábor szüleiről mesélt. Leírta, hogy kezdetben nagyon félt attól, hogy Zsuzsi mami és a papi hogyan fogadják majd őt, egyáltalán befogadják-e majd a családba? De Gabi hamar megnyugodhatott, hiszen minden jól alakult. Sőt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Gabi viszonya a férje szüleivel

Tóth Gabi nagyon jól kijön a férje szüleivel (Fotó: Ripost)

„Előfordul, hogy elmerengek azon, vajon mivel érdemeltem ki, hogy Gábor szüleit kaptam a Jóistentől anyósnak és apósnak. Bevallom, anno kicsit féltem attól, hogy majd a leendő párom szüleit el tudom-e fogadni. Mi lesz, ha nem találjuk a közös nevezőt és az rányomja a bélyegét a kapcsolatra, ami egyébként tökéletes is lehetne. Vagy, ami talán még rosszabb, mi lenne, ha ők nem fogadnának el engem? Ha nem tudok beilleszkedni egy új családba?” – emlékezett vissza a fejében cikázó kérdésekre Gabi a csalad.hu portálon, majd hozzátette, amikor belépett férje szüleinek otthonába, azt érezte, hogy „megérkezett”.

„Gábor apukájában és nevelőanyukájában olyan embereket ismertem meg, akik még az álmaimat is felülmúlták. Hihetetlenül nyitott, kedves, befogadó, okos, végtelenül türelmes, tájékozott, jó humorú pár, akiknek a közelében mindenki elfelejti a problémákat és a gondokat” – folytatta Gabi, aki azóta megtudta, hogy apósa és anyósa is alig várta, hogy megismerkedjenek vele, és nagyon örülnek, hogy Gábor őt választotta hitveséül.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?