SZTÁRDZSÚSZ

„Írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni” – Tóth Andi kitálalt Tóth Gabiról

Tóth Andi megtörte a csendet, elmondta véleményét Tóth Gabiról és a vitáról, ami kettejük között alakult ki. Úgy tűnik, nem lettek barátnők...
  • Szerző: Ripost

Tóth Andi és Tóth Gabi kapcsolata korántsem alakult túl fényesen az elmúlt időszakban, és úgy tűnik, a jövőben sem lesznek legjobb barátnők. Először idén februárban estek egymásnak, mert Andi az Instagram-oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott. Gabi akkor egy zárt Facebook-csoportban kritizálta kolléganőjét a nyilvános alkoholizálásért és szexiskedésért, ami miatt Andi kiakadt rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most, hónapokkal később Andi elmondta véleményét a dologról.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követtek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá” – mondta az énekesnő, aki egyáltalán nem gondolja úgy, hogy az a bizonyos posztja bárkit is megsértett volna.

„Amivel tudok azonosulni, azt posztolom. Egy alkoholmentes bambit nem biztos, hogy fogok, de ezzel a tequilával mondjuk tudtam azonosulni. Egyébként nem tudom, miért hiszik, hogy engem a tinik követnek többen. Én látom a statisztikákon, hogy inkább a 20-30-as korosztály követ” – állítja Andi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?