SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi: Kezdtem már elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom

Bár sokáig nem sikerült kitörnie, 2021-ben megfordult Tóth Andi szerencséje, és rendkívül sikeres évet zárt. Most számot vetett.
  • Szerző: ripost

Sok viszontagság után 2021 végre sikeresen alakult Tóth Andi számára. Az énekesnő megnyerte a Dancing with the Stars műsorát, a saját dalait pedig rengetegen hallgatják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most egy homokos tengerparton nyaral a barátaival, de közben időt szakított arra, hogy számot vessen a tavalyi évével.

tóth andi

Tóth Andi múlt éve rendkívül sikeres volt
Fotó: Markovics Gábor

„Na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét se nyugodt perceket. Ellenben mélypontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de! Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a “barátaimtól” sem. Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kib**ott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. (...) Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, lesz**hatnak” – írta az Instagramra a szokásos stílusában Andi, aki legalább ilyen sikeres évet kívánt magának 2022-re is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ? (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?