SZTÁRDZSÚSZ

Törőcsik Mari: Lesz még új filmem és színdarabom!

A kétszeres Kossuth és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő emberfeletti erővel küzd azért, hogy jobban legyen.
  • Szerző: Buster

Törőcsik Mari az év eleje óta kórházban fekszik, csak egy rövid időre engedték haza az orvosok, amikor Budapestről velemi otthonába költözött, hogy a közeli, szombathelyi Markusovszky kórház belgyógyászati osztályán folytassák a kezelését. Orvosai a nap huszonnégy órájában megfigyelés alatt tartják, így hónapok óta nem engedik haza a művésznőt.

A 81 éves színészlegenda állapotáról eddig rossz hírek érkeztek. Legutóbb például az is kiderült, hogy nincs étvágya és keveset eszik. Ennek következményeképpen pedig annyira legyengült, hogy az ágyából sem tud felkelni. Ugyanakkor a Nemzet Színésze nem adja fel a harcot! Törőcsik és a hozzá közelállók is bíznak abban, hogy sikerül visszanyernie az erejét, aminek segítségével egyszer már visszatért a kómából miután 2008 októberében egy rutinvizsgálat során összeomlott a keringése.

"Még nem fogok meghalni! Nem akarom, hogy a közönségnek a kórházi időszakom legyen az utolsó maradandó emléke rólam.

Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok

– mondta a színésznő, akit egyébként októberben láthatunk majd Mészáros Márta új filmjében, az Aurora Borealisban, melyben egy élet és halál között lebegő, idős asszonyt alakít.

Törőcsik Mari állapotáról további exkluzív részletek a %% napilap szerdai számában olvashatóak!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?