SZTÁRDZSÚSZ

Tolvaj fejére tűzött ki vérdíjat Berki Krisztián - Videó

Az egykori Fradi-vezér teljesen felháborodott azon, hogy ellopták kollégája, Kárász Róbert robogóját. Berki élő adásban ajánlotta fel Kárásznak a saját kétkerekûjét, és Facebook-oldalán meg is fenyegette a tolvajt.
  • Szerző: MF

Az egykori Fradi-vezér nem fogta vissza magát, amikor megtudta, hogy kollégáját csúnyán meglopták. Kárász Robi robogóját hétfő hajnalra fújta meg valaki az udvarából. A Mokka műsorvezetője már a rajongói segítségét is kérte, hogy megtalálhassa hőn szeretett kétkerekűjét, de Berki Krisztián úgy érezte, hogy egy fenyegetés többet ér egy egyszerű felhívásnál.

A botrányairól híres Berki egy napot adott annak a tolvajnak, aki ellopta Kárász udvarából a motorját. Az Édes Élet szereplője azt írja bejegyzésében, ha nem kerül elő 24 órán belül a kétkerekű, akkor a rabló fejére vérdíjat tűz ki. 

 

1 napja van annak aki ellopta kollégám Kárász Robi UKD 412 forg rendszámú Piaggio Liberty robogóját ellenkező esetben vérdíjat tűzök ki a fejére a berki

Szerző: Krisztian Berki #aberki2015. november 23.

De nemcsak ezzel a fenyegetéssel próbál Kárász Robin segíteni, hanem nagylelkű felajánlást is tett neki, méghozzá élő adásban.

Ha még nagyon szeretnél robogózni, akkor én felajánlom neked az enyémet

- mondta a hétfő reggeli Mokkában Berki, aki szívesen adná oda kétkerekűjét Kárásznak addig, amíg a sajátja elő nem kerül.

Czippán Anett szerint az égiek akarták úgy, hogy ellopják Kárász Robi járművét, ugyanis nemrégiben elütötték a TV2 műsorvezetőjét a BAH-csomópontban motorozás közben.

Információnk ugyan nincs a motor hollétéről vagy az esetleges előkerüléséről, de az biztos, hogy az a 24 óra letelt, amit Berki a vérdíj kitűzésének pillanatáig határozott meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?