SZTÁRDZSÚSZ

Tőlük tuti beindulsz! Õk a legdögösebb magyar dekoltázs DJ-k!

A világon talán Magyarországon a legmagasabb az aktmodellekből lett lemezlovasok egy főre eső száma. A Ripost forró képekkel mutatja be az 5 legszexibbet!
  • Szerző: Doris

Egyre többen vannak világszerte olyanok, akik bulizás közben nemcsak a legújabb topslágereket szeretnék hallgatni, hanem az is fontos számukra, hogy a pult mögött álló DJ egy igazi szexbomba legyen! A legdögösebb magyar celeb lemezlovasok nemcsak itthon, hanem szerte a világban sok bulit tartanak, igazolva a régi mondást, miszerint a magyar lányok a legszebbek a Földön!

A %% most munka közben lőtt merész fotókkal mutatja be a legszexibb hazai lemezlovas lányok elitjét!

 

Morrison's Liget, Budapest (HU)

Posted by Virag Voksan - Dj Flower on 2013. október 6.

Voksán Virág, művésznevén DJ Flower sok társához hasonlóan playmate-ként kezdte pályafutását, tehát ő is az erotikus magazinok címlapjáról pattant a pult mögé. A fotózásokhoz hasonlóan fellépései során is kellőképpen kevés textil takarja idomait.

 

Sound check on the beach

Posted by Virag Voksan - Dj Flower on 2011. augusztus 9.

Virág DJ-karrierje 2006-ban kezdődött, amikor egy profi lemezlovas a szárnyai alá vette, és bevezette őt a szakma rejtelmeibe. A fekete hajú, legfőképpen house stílusban játszó szexbomba pályafutása ezután meredeken ívelt fölfelé, az elmúlt 9 évben több, mint 3000 (!) partyn pörgette a lemezeket. 2008-ban még a Playboy császár, Hugh Hefner szülinapi buliján is vendég volt.

Ezt a szexis fotót például Azerbajdzsánból posztolta a világjáró szexbomba.

 

Baku, Azerbaijan

Posted by Virag Voksan - Dj Flower on 2012. június 17.

 

A Való Világból a Dj pult mögé

VV Seherezádé a valóságshow-ban szerzett ismertséget meglovagolva robbant be az elektronikus zene világába.

A korábban platinaszőke - mostanában viszont már vöröses tincsekkel hódító Sehi bemutatkozása olyan jól sikerült, hogy a nyuszis magazin idén a legdögösebb magyar DJ csajnak kiáltotta ki. Az egykori villalakó pedig azóta is a legmenőbb fesztiválokon pörgeti fel a közönséget látványával és nem mellesleg mixeivel.

Balerinából lett dekoltázs Dj

 

Metzker Viktóriának a vérében a zene és a ritmus, hiszen kiskorában még balerinának készült. A bombatestű sztárt 2007-ben az év playmate-jének választották, és hamarosan már a legexkluzívabb bulikon csodálhatták meg formás idomait, na és persze gyakran közszemlére tett dekoltázsát.

Viki már Dukai Reginával is készített egy dögös dalt, naptára pedig egész nyáron tele van itthoni fellépésekkel, így a szemfüles rajongók szinte bárhol az országban elcsíphetik egy görbe este erejéig.

 

Vadító világutazó

Kustánczi Lia, vagyis DJ Lia valószínűleg most is éppen a világ egyik egzotikus pontján forrósítja fel a hangulatot, hiszen az egykori playmate (naná!) külföldön is elismert lemezlovasnak számít. Nem meglepő, hiszen a szexi sztár egyszerre három lejátszón pörgeti a korongokat, a közönség  imádja energikus és változatos szettjeit, és persze Lia látványa sem utolsó!

A trendteremtő

 

A komoly sportmúlttal rendelkező szőke bombázó, Niki Belucci több erotikus fotózáson és filmben fedte már fel bájait, ám 12 éve kizárólag zenei karrierjére koncentrál. Igazából ő indította el Magyarországon a DJ-lányok lavináját, emiatt pedig örökre hálásak lehetünk neki! 2007-ben egy turné keretein belül bejárta Dél-Amerikát, de az egzotikus Indonéziát is meghódította már feszes tempójú szettjeivel és érzékiségével. Niki is azok közé tartozik, akik előszeretettel posztolják fellépéseik legforróbb pillanatait, így hát bőven volt miből válogatunk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?