SZTÁRDZSÚSZ

Többek szerint ezzel megalázzák Stadler József emlékét

Sokkoló és egyben elszomorító látvány fogadja az Akasztóra érkezőket.
  • Szerző: Ripost

Akasztón a főutcán haladva egy elhagyott üres butik ablakán betekintve bárki megtekintheti, mi maradt Stadler József után. A helyiek szerint ez több mint megalázó a vállalkozó emlékére nézve. 

Stadler József ötkötetes könyvét dedikálta, amikor agyvérzést kapott, és tavaly novemberben elhunyt. Az akasztói juhász másodszor 2015-ben szabadult a börtönből nincstelenül. Tető sem lett volna a feje fölött, ha egy barátja nem fogadja be egy elhagyatott irodaépületbe.

Úgy tudjuk, három gyermekével nem volt felhőtlen az üzletember kapcsolata, de kisebbik fiával, Zoltánnal, többször beszélt üzletről. Mindennek ellenére úgy tűnik, senki sem tiszteli az elhunyt milliárdos emlékét. A %% Akasztón járt, ahol Stadler egyik barátja egy elhagyatott butikra hívta fel a figyelmünket. Megdöbbentő látvány fogadott minket! Rengeteg ruha és egyéb személyes tárgyak hevertek szerteszét a helyiségben, amiket csak egy kirakatüveg választott el a nyílt utcától.

"Jóska az év elején elvesztette az anyukáját, eleinte csak az asszony ruháit vitte abba az üzlethelyiségbe. Ki akarta válogatni a számára fontos darabokat, a többit eladta volna. Sajnos nem maradt erre ideje, mert őt is elszólította az Úr”

– mondta a vállalkozó barátja, Krisztián, aki szerint most minden a kisebbik fiún múlik.

"Miután Jóskát eltemették, az irodaházból ki kellett pakolni a dolgait, úgy tudom, a fiai az ő ruháit is a butikba vitték, így fordulhat elő, hogy bárki nézegetheti Jóska holmijait...

Nagyon megalázó ez a helyzet! Nem tudom, mi lesz a sorsuk…

- mondta el a barát.

Ha kíváncsi vagy a helyszínen készült fotókra, vedd meg a %% napilap keddi számát az újságárusoknál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?