SZTÁRDZSÚSZ

Több a soknál: Ezzel zsarolta agresszív rajongója Caramelt

Az énekesnek eddig sem volt ismeretlen a hírnév árnyoldala. Meghökkentő történet derült ki az életéből..
  • Szerző: BDF

Sokan hiszik, hogy egy tévéműsorban zsűrizni egyszerű dolog: az ítész elmondja a véleményét, majd hátradől a székében. Molnár Ferenc Caramel  azonban igyekszik rácáfolni erre a sztereotípiára. Az énekes idén A Dal zsűritagjaként még inkább érzi mondatainak súlyát, hiszen itt egy olyan produkciót kell kiválasztania zsűritársaival, amely májusban Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon.

"Mindig arra törekszem, hogy a negatív kritikáim is építő szándékúak legyenek. A személyességet igyekszem kihagyni, bármilyen is a produkció. Mindenkihez úgy próbálok szólni, hogy ha én lennék ott, ne érezzem sértőnek. Elég kényes szerepben vagyok, hiszen nem zsűrizni nehéz, hanem számolni azzal, hogyan fogja kezelni a velem szemben álló baráti vagy szakmai társasága. Nagyon pici és sértődékeny szakma a miénk. Sok szalonképtelen kritikát kaptam az első adásban, amikor Singh Viki dalánál megjegyeztem, nem lehet úgy dalt írni, hogy abból indulunk ki, hogy „love, love, love”. Szakmai és privát véleményem szerint ennél mélyebbre kell nyúlni, és szerintem éppen Viki olyan személyiség, aki ennél sokkal mélyebbre tud ásni. Nem személyeskedni kellene, hanem elhinni, hogy segítő szándékkal mondom" - mondta Caramel a Lokálnak.

Persze az énekes számára a stúdión kívüli élet is tartogatott már néhány kellemetlen meglepetést. Erről vallott legalábbis az életrajzi könyvében.

Egy fiatalember e-mailben jelentette be, öngyilkosságot fog elkövetni „a be nem tartott ígéretekért”, vagyis azért, mert nem történt előrelépés az életében.

"Nem ismertem személyesen, mivel én a The Voice-ban voltam zsűritag a TV2-n, ő meg a konkurens kereskedelmi csatorna egyik tehetségkutatójában próbálkozott. Szerintem azért talált meg, mert számára olyan zeneiséget képviselek, ami közel áll hozzá, és úgy gondolta, rám ömleszti az érzelmeit. Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó eset, de annyit fontos lenne megjegyezni, hogy sajnos a tehetségkutatós emberek csak a célt látják. Csak utazni és tanulni felejtenek el, észrevenni a hibáikat, mivel manapság az emberek eleve nem viselik el a kritikát. A frusztráltság rettenetes, és ezt sokszor agresszivitással párosítják.

A negatív vélemények emberileg és szakmailag is rosszulesnek, de muszáj egy pont után távolságot tartanom, hiszen ha mindent magamra vennék, én is frusztrálttá válnék.

És ezeket olvastad már?